Finfina saker.

     
Hittade dom här skorna och den här väskan på asos.com. Gud vad fint med ett par sånna här skor till sommaren och jag bara älskar väskan!


       
Linnet är himla fint och skorna supersnygga. Dom är lite i samma stuk som som sandalerna.
Från forever21.com.


kram.

Thailand 2007 - en upplevelse








Bilderna är tagna när vi var i Thailand i december 2007. Åh, jag skulle vilja ligga på en strand i ett exotiskt land just nu!

puss.

Revolutionery road.

Nu har jag kollat klart på Revoluionery road. Den var bra, men sorglig i slutet. Nu ska jag no se en mer munter film. Det står mellan Monsters inc och She's the man, eller någon annan film. Fast She's the man har jag ju typ sett jätte många gånger nu, men den är ju så himla bra, och rolig!

Förrestens har jag spelat handbollsmatch idag också. Vi förlorade med 22 - 13. Men vi spelade jättebra i första halvlek!
Och imorrn ska jag skriva på deckaren som vi håller på med i skolan. Jag känner att jag måste jobba ifatt lite. Alla ligger så långt fram och jag ligger efter. Men. Nu blir det film.

Siri.


Lonley.

Hej. Skulle först bli bio med Malin, Carro och Vickan men dom ångrade sig. Sen ringde jag Jacque och skulle gå med henne, men nu får jag inte tag i henne. Snacka om dissad. Så jaa, jag får sitta hemma ensam hela kvällen för jag har föräldrarfritt för mamma och pappa är på någon fest i Sörby och ska vara där hela natten. Tove jobbar och Hanna ska sova hos en kompis. Ja, jag är ensam.
Så nu blir det godis och så ska jag se Revolutionery road.

kram.

Glad!

Jag gick in på Kanal5.se och där såg jag att den 8/2 kör One tree hill och Gossip girl igång igen. Åh, det gjorde mig glad. Som jag har längtat! Söndagen den 8/2 är det One tree hill kl. 18.05 och Gossip girl kl. 19.00. Någon mer än jag som är såld på dom programen?

Men nu blir det något helt annat. Ska se Step up 2: the streets. Efter att jag sett She's the man fick jag inte nog av Channing Tatum så pappa fick ladda ner den åt mig. Japp, Step up 2: the streets och marknadgodis är det som gäller!

Love.

Oasismania!

Här kommer lite bilder från konserten. När jag kommit under fund hur man lägger upp filmar så ska det bli några sånna också!


Oasis!


Oasis!


Ett försök till en bra bild på Noel Gallagher.


Det var riktigt svårt att få en bra bild på Liam Gallagher, för det var så himla skakigt + att det vart ganska suddigt när jag zooma.


Hela publikhavet nere på golvet.









Det var några bilder. Och som ni kanske har märkt är jag inte världens bästa fotograf, men jag skyller på att kameran jag hade inte var speciellt bra, hehe. Men jag tyckte att konserten var himlans bra som det Oasis fan jag är, även om resencenterna inte håller med mig.

Puss.









Idag.

Hej. Ska snart iväg och träna men jag tänkte slänga in en dagens outfit. Ska också lägga in bilderna från konserten ikväl, jag hann inte igår. puss!


Jeans - Cheap monday, tubtopp - Gina tricot, kofta - Gina tricot, väska - second hand, halsband - H&M.

Heeej!

Nu är jag hemma! Det var jättebra!! Men såhär efteråt är det jätte tråkigt att det är slut. Men oj, vad bra det var! Jag ska lägga upp bilder och filmer senare. Men nu ska jag iväg och träna.

Puss.

Monki.

När jag inte har något för mig brukar jag kika in på monkigirl.se. Eftersom Monki inte finns här i Örebro är det lite kul och gå in på sidan och kolla på alla kollektioner och drömma om plaggen man själv vill ha.

Den här hypade jeansjackan i bikermodell från Monki får gärna hänga i min garderob någon dag!

(bilden är från withnailpolish.webblogg.se)

Nej, nu måste jag ta tag i mig själv och börja packa! Kram.

Back from the dance.

Har nyss varit och dansat (jazz). Himla roligt är det även fast det inte gick så bra idag. Men nästa vecka så! Då ska vi börja med dansen till dansuppvisningen. Och det ska bli så roligt för idén är så kul!
Aja, men nu ska jag nog börja packa lite smått. Det är bra att ha det klart till imorrn så slipper jag stressa med det. Oasis here we come!



Btw. om ni läser min blogg så släng gärna in en kommentar om vad ni tycker. Skulle vara kul och veta om det är någon som läser min blogg.


Puss.

And after all, you're my wonderwall.

Hej allihopa (eller den som läser min blogg)! Gissa vad det är för dag idag? Tisdag jo, men det är min lillasysters födelsedag. Den lillan blir hela 13 år, nu är hon tonåring ju. Himla konstigt, har aldrig riktigt tänkt mig att Hanna en dag ska bli stor. Annars så har det väl varit en bra dag. Jag längtar så himla mycket tills imorrn! Då blir det ju Oasis-konsert i Globen! Gud, vad roligt det ska bli!

Här får ni min outfit för idag (det är inte så bra kvalité på bilden).

Tröja - Monki, halsband - Kookai (NK), strumpbyxor - H&M.


Ta're lungt!

I'm screaming at the top of my voice.

Hej! Jag mår sådär. Det har inte varit någon bra dag idag känns det som. Jag har ingen aning varför, jag bara känner mig ledsen på något konstigt sätt. Aja, jag har inte något roligt att skriva om just nu. Jag tänkte bara uppdatera och säga hej.

Kärlek.

Last night.

Hej, hann inte blogga igår för jag var inte hemma på hela dagen. Men i alla fall på dagen var jag med Julia, vi åkte til Marieberg. Och vi hade riktigt roligt. Sen på kvällen drog jag och Lolo hem till Jennifer. Vi åt pizza, godis, spelade Guitar Hero och spelade in lite filmer som vart väldigt roliga. Haha, vi är lite knäppa av oss.


Jennifer, Lolo och jag. Lite suddigt bild.


Stor familje-vesuvio.


 Tröjan har jag fått av min syrra hon har nästa aldrig använt, den kommer från Monki.



Gårdagens outfit:


Tröja - Monki, jeans - Lee, väska - mammas gamla.


Pussar och kramar!

You changed my whole life.

Åkte och träna idag i alla fall. Hmm, ja. Fick lite ont i halsen när vi körde en intervall så jag tog det ite lungt när vi spela match. Men, men. Ikväll = pizza och Sagan om konungens återkomsten. Imorrn: vara med finfina Julia och åka till Marieberg trorja.



Puss.


Dagens.





Jeans - Cheap monday, linne - Monki, kofta - Svea, väska - second hand, halsband - H&M.


Hej sötsaker! I'm back on track! Hur skönt det än har varit att lega hemma och tagit det lungt så känns det bra att vara tillbaka. Även om jag bara gick en dag i skolan den här veckan. Men det var jätte kul att träffa mina fina vänner igen! Jag har ju saknat dom.
Blir kanske träning ikväll också. Det är en till grej jag saknat. Fast mina kompisar tycker inte att jag ska gå för att jag nyss varit sjuk. Men jag kan ju inte hjälpa att jag är så himla träningssugen! Aja, jag ska ringa mamma och prata lite med henne och fråga vad hon tycker. Vi ses!


xoxo


Outfits 2008 del 2.

Fortsättning på sammanfattningen av mina outfits från 2008 (eller från andra halvåret av 2008).


I september köpte jag min vita favoritsjal och mina rutiga tröja som jag använt flitigt. Jag började också trivas bättre och bättre i leggings och strumpbyxor.

                          
11 september                                                        13 september


                          
15 september                                                   18 september


             
17 september                                                        20 september



23 september



I oktober började jag använda min syrras Svea-väska konstant.

                
1oktober                                                                  4 oktober


                           
6 oktober                                                                7 oktober


                          
14 oktober                                                            21 oktober



25 oktober


I november fick jag min Jenny Hellström-jacka och min mysiga halsduk. Och det blev kallare.

            
4 november                                                          15 november


I december gick min mobil sönder så då blev det typ inga outfitbilder. Jag började också använda en massa silvriga halsband och fick min fina Fred Perry-tröja.

             
30 december                                                        31 december

 Aaah, såhär såg jag ut 2008, kortfattat.


Puss!






Outfits 2008 del 1.

Jag har inte så mycket för mig såhär får ni en liten sammanfattning med outfits från 2008.

I juni var det shorts och kjol. Och jag fick mina älskade gladiatorsandaler.

                            
23 maj                                                                     4 juni


            
20 juni                                                                    29 juni


I juli fick jag min jeansjacka som användes flitigt hela sommaren. Och det var mycket barbent.

               
22 juli                                                                        24 juli



31 juli


I augusti blev det kallare och mer kläder. Och så började skolan.


               
13 augusti                                                              14 augusti

 
               
15 augusti                                                               27 augusti


ps. som ni ser kommer det bara bli från andra halvan av 2008 men det är för att jag inte har från första halvåret. Men det var såhär jag gick klädd tvåtusenåtta.

Veintidos de enero.

Jaa, sjukan vill inte försvinna. Är inte på femte dagen nu. Feberna hade gått upp igår kväll, inte så mycket men ändå. Blir ju ingen träning ikväll då, men jag vill träna! Känns som jag inte tränat på typ 100 år.
Men just nu kollar jag i alla fall på Förhäxad.


Phoebe, Prue och Piper i Förhäxad ( Charmed)

Puss.


Anywhere I lay my head.

Sjuk idag med. Jag har mindre feber men är snorig och i förmiddags hade jag så ont i magen att jag bara kunde ligga ner. Så himla jobbigt. Men nu kollar jag på Desperate Housewives. Jag har lånat två skivor från tredje säsongen av Julia. Hon tittade förbi här för en liten stund sen. Det är snällt när folk bryr sig! Tack Julia!

Love.

Klänning.



Den här klänningen från Sevenyearsapart.se är himlans fin!

Still sick.

Hej, hej. Jag är hemma idag med. Japp, hade 38 graders feber igår kväll med. Men jag tror den har gått ner under natten så jag har inte lika mycket längre. Men jag hostar ju endel. Jag har i alla fall kollat på She's the man och Channing Tatum är så jäkla snygg!


Men nu ska jag se en helt annan film Spirited away, det är nog världens bästa japanska animé film! Se den.´


Puss.

Shoes, shoes, shoes!

Dessa fina skor får gärna bli mina. Så himla fina! Jag vill gärna ha ett par sånna här kilklackar med snörning. Svarta eller bruna.

Laying here on the floor where you left me.

Jag är sjuk idag med. Jag hade 38 graders feber igår kväll och jag mår inte mycket bättre idag. Hostar en massa, det är skit jobbigt. En sak som också är skit jobbig är jag inte kan träna ikväll. Jag som var träningssugen!
Aja, annars idag har jag kollat på Harry Potter och de vises sten och bara vilat.

Puss!

Sjuk.

Usch. Jag är sjuk. Inte så roligt. Så jag vet inte om det blir någon skola imorrn. Det beror helt påhur jag mår imorrn.
Just nu sitter jag och kollar på Fear factor. Någon som har sett det? Man gör en massa äckliga saker för att vinna pengar. Det är flera stycken som tvälar och allt eftersom åker man ut. Just nu ska dom typ samla nycklar eller något och när dom drar i ett snöre så ramlar det ner en massa maskar och typ fiskleverolja. Så himla äckligt. Och även om man gör det där så är det inte säkert att man vinner pengarna, för man kan ju åka ut. Det är en som vinner 50 000 dollar. Jag skulle aldrig göra något sånt, inte äns för en miljon. Det är så himla äckligt.
Annars idag har jag sovit lite och kollat på Dreamgirls, en jätte bra film. Det finns inte så mycket annat man kan göra när man är sjuk.



Den här bilden tog jag på sensommaren när vi var på Carl Larssons-gård. Jag är riktigt nöjd med den!

Ciao!

Today is the tomorrow we worried about yesterday.

Hej! Igår kollade jag, pappa och Hanna på någon film på 6:an som heter Jarhead. Och den var ganska bra faktiskt. Idag blir det nog att bara vara hemma. Jag känner mig inte helt frisk. Men det är kanske inte så konstigt för typ hela min familj är lite småsjuk. Mamma har migrän och alla är typ förkyld.
Jag ska läsa, kolla på film, fixa lite på mitt rum kanske, hade jag tänkt. Puss!

Halsband tips.

Många långa silvriga halsband gillar jag. Så himla fint till en enkel svart tisha. Känner man sig tom på inspiration och vet inte vad man ska sätta på sig är det bara att slänga på sig ett gäng halsband. Det livar upp vilken tråkig outfit som helst. Det är bara att rota runt lite hemma. Säkert ligger det några halsband och skräpar hemma. Och finns det inte hemma är det bara att leta efter billiga silverkjedjor i budgetbutikerna.


Get your head in the game.

Det blev förlust. Tyvärr. Fast vi förlora bara med tre mål. Det blev 18-15 till Irsta. Men dom ligger tvåa i serien näst efter Irsta -94, så det är ju inte dåligt.

Har nyss varit och köpt godis med Hanna och Pappa. Blir väl mysa framför tv:n ikväll. Jag är väldigt trött efter matchen, så det är perfekt. Men vad jag ska kolla på vet jag inte. Film kanske? Går det något bra på tv ikväll förrsten? Ses. Puss.

Lördag = helg.

Försökte blogga tidigare idag, men av någon konstig anledning funkade det inte att logga in. Men nu är jag här. Fast jag ska snart åka. Det är handbollsmatch mot Irsta -95 idag. Är riktigt taggad, och jag hoppas vi vinner. Vi vann i alla fall mot dom sist. Men dom är ju duktiga eftersom dom spelar i en 94/93-serie. Aja, i ses ikväll! Då blir det uppdatering om hur det gick. Puss!



ÖSK f94!


Min nya blogg!

Japp. Då hade man en ny blogg. Jag bloggade på bloggspace.se förut, om det är någon som inte vet det. Men jag ville börja om så då startade jag en blogg här.

Appropå bloggdesignen. Jag är lite ny så det är kanske inte supersnygg header. Men jag lär mig. Och ju mer jag lär ju snyggare kommer det förhoppningsvis bli.

Men, jag hoppas ni tittar in ofta och så ses vi! Puss!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0