Sum 41 - With me

Hallå bloggen. Nyss har jag stått och gjort rent lite i köket. Jag lagade mat (skinksås) och skvätte lite, hehe. Efter att jag lagat mat är det ett bombnedslag, eller inte riktigt. Men det är stökigt i alla fall.

Idag har jag i alla fall först träffat Lolo och Rebecca. Rebecca har kommit hit från Kinarp och ska bo hos Lolo nätter så jag ska träffa dom imorrn också. För vid tre träffa jag en kompis som heter Hanna Och vi gick på stan och fikade och lite så. Och nu ska jag åka ner till Gröna Grodan (fik) och träffa några vänner, vet inte riktigt vilka det blir, Elel och Vickan i alla fall. Men jag bloggar ikväll när jag kommer hem också, då blire dagens outfit.

adios


it's allways gonna be another mountain



Blair and Chuck, Chuck and Blair - Gossip girl

Åh, jag vill ha del två av Gossip girl säsong 2 nu! Jag är så himla sugen på att se det, men jag får väl se på första delen istället. Fast första delen är minst lika bra! Aja, ska kolla på det senare.

Men nu ska jag åka och träna! Btw. Låt tips: Miley Cyrus - The climb.
kramar

I'm going home to the place where I belong

Hej, nu är jag hemma igen. Vi hade det jättemysigt igår. Det vart jag, Hanna, Vickan, Lolo, Jassi och Jennifer som kom, så vi var inte så många, men det var kul ändå. Vi hade femkamp på kvällen och grillade hamburgare. Och sen sov vi uppe på ett loft/andra våningen i hennes torp. Fast vi sov ju inte så mycket vi låg och pratade, lyssnade på musik och åt godis och chips. Vi som somna sist somnade nog runt en klockan halv fem, hehe. Så jag har inte sovit så många timmar inatt och nu ska jag iväg och träna. Aja, jag får sova inatt istället. Men nu måste jag kila.

puss

do you want to go to the countryside?



Såhär såg det ut när jag var på landet senast. Då var jag i min familjs sommarstuga. Nu ska jag ut till Lovisas sommarstuga på torpfest. Jag tar mitt pick och pack och åker ut dit och bor där en natt, och jag kommer hem imorrn. Det ska blir mys att umgås med alla vännerna, eller dom som kan komma. Vi ska väl leka lekar, grilla m.m. Så jag åker ut dit med Jennifer och jag ska träffa henne vid 3-butiken klockan 16.15, så jag behöver faktiskt gå nu. Men vi ses imorrn!

Just ja. Vill bara säga grattis till min vän Caroline som blir 15 idag! Grattis gumman och ha en jättebra födelsedag!

bye


The hills.

Hej. Nu har jag ätit, läst lite bloggar och kollat på Eva & Adam. Så nu tänkte jag titta på The Hills på mtv.com. Det var ett tag sen nu. Himla bra program, jag kollar ju om säsongerna på mtv.com. Så egentligen har jag typ ingen aning om vart jag är. Nånstans på tredje säsongen i alla fall, haha.


Om man ändå såg ut som Lauren Conrad... I wish!

hej


I can't get your smile out of my mind

Just nu har jag precis fixat klart med en kompis bloggdesign, tills vidare i alla fall. Kommer säkert behöva ändra lite till, haha. Men nu tänkte jag lämna datorn och göra mig en kvällsmacka, o'boy och kolla lite på tv. Ska ta det lungt ikväll för jag känner mig inte helt återställd sen i måndags, eftersom jag sov så lite.

I alla fall så måste jag tipsa om en låt, Lovebug med Jonas Brothers. Jag har seriöst blivit kär i den låten! Jag älskar Nick Jonas fina röst.

I'm blogging later maybe

Stockholms-shopping.

Halloj. Nu är jag hemma i Örebro i lägenheten igen. not so much fun, men men. Jag ska äta lite mat snart men först tänkte jag visa det jag köpte i Stockholm. Here it comes:


Finfina skor! Från Skopunkten. Lite varma att ha på sommaren så dom blir perfekta att ha i höst!


Kofta nr 1 från Cheap monday.


Kofta nr 2 från Monki.


En söt blus från Mango. Den här var perfekt att köpa, för jag har inte så mycket vitt men har gärna velat ha det.


Och så lite småsaker. Hårspray från Proffs, nagellack från Depend, örhängen från Indiska och halsband från Gina tricot.

Jag är jättenöjd med allt jag har köpt. Och gud vad mycket rea detvar i Stockholm! Överallt var det rea! Jag har faktiskt köpt allt på rea förrutom örhängena, skorna, hårsprayet och nagellacken.

Men nu måste jag äta!

ciao


Still at Elin's place!

Hej jag är fortfarande hos Elin. Jag åker hem runt fyra nångång för jag ska på friskis och svettis och köra ett medelpass. Det var jätteskönt att sova inatt eftersom vi bara sov fem timmar igår natt. Och jag hade huvudvärk typ halva dagen igår. Så sömn behövdes verkligen!

Men vi hörs senare. Då ska jag visa det jag köpt!

kramar

At Elin's place!

Hej, jag sitter just nu hemma hos Elin. Vi ska dricka varm o'boy och bada fotbad. Jag tror ett fotbad behövs för våra fötter stinker och är svullna. Vi har ju gått ca nio timmar på stan idag. Vi tog tåget redan kl 06.57 och var framme på Stockholm station kl nio. Så vi fika lite och gick runt ett tag innan affärerna öppnade. Sen shoppad vi resten av dagen förrutom då vi åt lunch på Donken eller fikade inne på Gallerian.

Jag har handlat en massa fina grejer (mycket på rean för jag är ju inte gjord av pengar) som jag tänkte visa när jag kommer hem imorrn!

pussar

hej

Jag åkte alldrig iväg och simmade, jag körde styrka hemma istället. Jobbigt men skönt att träna lite. Efter det gick jag ner till Ica och handla och sen laga jag köttfärssås. Nu ska jag ta bussen iväg till Elin. Jag bloggar igen antingen på tisdag eller onsdag.

hej

Eva & Adam

Hej. Sitter just nu och kollar på tv-serien Eva & Adam, nostalgi! Haha. Gud, jag älskade det programmet när jag var liten. Vi har alla avsnitt förutom fyra, för dom har vi tappat bort. Så nu har jag snart kollat klart på hela "första säsongen", om man kan kalla det så. Sen tänkte jag träna lite. Jag funderar på att åka och simma, men jag har ingen lust att åka ensam. Får väl se om jag får med mig någon kompis. 

Vid 16.20 ska jag i alla fall ta bussen ut till Elin i Ökmbrotorp. Jag ska sova hos henne för imorrn så ska vi åka till Stockholm och shoppa. Det ska bli kul! Jag har inte så mycket pengar direkt, men lite kan jag shoppa. Det ska i alla fall bli roligt att träffa Elin!

Bloggar senare också

day ´n´ night

Nu är klockan 08.32. Väldigt tidigt för mig på en sommarmorgon. Men jag, Jacque, Lolo och Andrej ska möta upp Sofia på tågstationen klockan 09.45, så jag ska vara där klockan 09.30. Väldigt tidigt. Och trött är jag också för jag har bara sovit typ 6 timmar inatt. Jag kunde inte somna när jag gick och la mig vid halv ett, jag somnade inte förrän två. Aja, jag får gå och lägga mig tidigt ikväll istället, jag kommer vara skittrött.

Ja, idag kommer Sofia och kanske Gustav hit till Örebro. Det ska bli roligt! Har ju inte träffat dom på länge. Vi ska väl visa dom runt i Örebro och lite så, annars vet jag inte vad jag ska göra. Men nu ska jag sluta skriva.

hejdå

Rachel Bilson

Rachel Bilson clothes
Rachel Bilson är en riktig stilikon. Hon har en så himla fin klädstil, och kan göra en enkel outfit som den här riktigt snygg.
Inspiration!

(polyvore)

Torsdag 12:41

Hola allihopa. Jag vaknade sent idag. Det är inte bra. Men jag somnade visserligen sent också, så då är det nog inte så konstigt. Idag ska jag vara med Malin, som jag har sagt förrut. Kanske åker hem till henne. Sen ska jag ta bussen därifrån in till stan. Och sen ska jag ta en buss ut till sommarstugan. Mycket åkande men jag gillar att åka buss, fast det är jag nog den enda på hela jorden. Jag tycker att det är ett sätt att slappna av en stund och bara lyssna på musik. Är man trött kan man ju sova också, bara man inte missar sin hållplats, haha.

I alla fall jag ska då bara säga att jag inte kommer blogga förrän på fredag eller lördag. För jag kommer hem på fredag kväll. Men på lördag kommer Sofia hit över dagen! Det ska bli jättekul för jag har ju inte träffat henne sen språkresan.



Brighton pier och Churchill square, dom ställena vi var på oftast, blev också favoriter. Och Brighton pier är nog det ställe jag har mest bilder på. Men det är så himla fint, speciellt på kvällen.

bye lovely


A B C D E F and G, it reminds me of when we were free

Hej. Nu är jag här igen. Jacque åkte hem för en liten stund. Vi har tagit det lungt, kollat på film, snackat och umgåtts. Mys. Alltid trevligt att träffa henne. Och hon har sett till så jag skaffa facebook. Tillslut. Jag var nog den enda på hela  jorden som inte hade det, jag är så himla efter, haha. Men jag har aldrig riktigt fatta vad det var. Fast nu gör jag det, typ, haha.

Aja, imorrn (eller idag är det ju egentligen för klockan är över tolv) ska jag träffa Malin. Är inte riktigt säker på vad vi ska göra, men vi får se.

ses

Dagens outfit

Det var länge sen jag la in en sånhär.


shorts - primark, linne - topshop, väska - second hand, ring - gammal, skor - din sko.

Nu skulle jag göra lite ceasarsallad åt mig själv, kolla på film och ta det lungt resten av kvällen tror jag. Hade i alla fall inte planerat något annat.

hej

14:41 shopping time

Hej, nu är Jennifer här och vi ska gå upp på stan och titta runt. Idag har jag joggat i 25 graders värme, duktig som jag är, hehe. Igår var det skitväder men nu har det blivit bra igen. Fast imorrn ska det regna. Nu vet jag inte vad jag ska skirva.

puss


Bad, bad, bad.

Hej. Dåligt av mig att inte uppdatera mera när jag har sagt att jag ska göra det. Men det är nämligen så att jag åkte ner till sommarstugan i fredags och efter det åkte jag hem till en kompis sommarstuga och var där i tre dagar och tre nätter. Och jag har inte haft något internet så det har inte blivit någon uppdatering, sorry för det. Och ärligt tror jag att det kommer vara såhär resten av sommaren tyvärr.

Men nu kan jag blogga i alla fall. Ja jag har varit i en kompis sommarstuga, Towe. Och vi har badat, solat lite, kollat på film, spelat kort, ät, och myst. Det har varit tre mysiga dagar med en av mina äldsta vänner. Vi har kännt varandra sen vi var under en meter typ. Men nu är jag hemma igen och cool som jag är ska jag gå och se Harry Potter och halvblodsprinsen en gång till, haha. Men den var ju jättebra och så är det pappa som betalar hela kalaset så då gör det inte så mycket.


Resten av veckan ska jag träffa lite kompisar och kanske åka ner till sommarstugan en sväng. Men det var allt för den här gången. Jag bloggar imorrn.

kisses

Nytt.

Det här är det jag köpt dom senaste dagarna:

Jeansskjorta jag köpte på Bikbok för halva reapriset. Den kostade 699 kr från början men jag fick den för 174 kr. Och jag som velat ha en jeanskjorta. Kap!


Svart stickad tröja jag köpte för halva priset på Bikbok.


Och det här har inte jag köpt. Men jag fick det av mormor när hon och Tove var i Stockholm. Linnet är från Monki och ringen från Ur&Penn.

Det var det. Och så lite underkläder har jag köpt med. Men det orkade jag inte fota. Annars så har jag legat hemma hela dagen och läst Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag har sex kapitel kvar och jag ska fösöka hinna klart med dom till kvällen. Annars så får jag läsa klart efteråt. Jag är i alla fall jättetaggad på att se filmen!

see you later!


Seg.


Våran värdfamiljs hus, jättefint!

Det känns som om jag är väldigt seg med att blogga. Men eftersom jag var borta i tre veckor är det väldigt svårt att komma igång. Men jag har ju varit hemma i en vecka nu så man tycker ju att jag borde klara av det nu. Aja, det kommer allt eftersom. Jag kommer nog inte igång ordentligt förräns när skolan börjar. Då har man mer tid. Nu orkar man inte sitta vid datorn hela dagarna. Man är ju ute och träffar kompisar till sent på kvällarna, då finns det inte tid för bloggen. Men, jag ska försöka bättra mig. Jag hoppas jag inte blir som dom bloggarna jag hatar. Som säger att dom ska bättra sig men sen så kommer det inte ett nytt inlägg förräns om en vecka liksom. Det är irriternade. Men jag lovar jag ska försöka.

I alla fall så vaknade jag hos Jennifer och vid tolv tiden tog jag bussen hem till Örebro (hon bor utanför i Garphyttan). Efter det har jag varit med Jassi, vi gick på stan, och varit ute och sprungit 6 km. Jag köpte också ett jättefint halsband inne på Myrorna. Jag ska visa det. Förresten så har jag köpt endel sen jag kom hem, men jag tänkte visa det imorrn tror jag. Btw. imorrn ska jag se Harry Potter och halvblodsprinsen! Taggad till tusen! Jag är ett riktigt Harry Potter-fan, jag vart så himla arg när dom flyttade premiären, men äntligen är det dags nu!

Ps. jag vet att jag har lovat bilder från språkresan, men det kommer allt eftersom.

Långt inlägg! ciao.

00:38

Hej. Sitter i soffan med Jennifer och kollar på How I met your mother. Jag älskar det programmet, det är så himla bra och roligt. Ikväll har jag, Jennifer, Lolo, Jacque, Hanna och Jassi lagat taco's, ätit godis och myst. Jag älskar verkligen sommaren! På en helt vanlig vardag kan du hitta på massa roliga saker och på kvällen kan man umgås hur länge som helst för man behöver inte gå upp tidigt dagen därpå. Det äger.

Annars idag har jag tränat, och, ehem, shoppat... Inte bra. Typiskt mig att komma hem och shoppa mer. Men jag är jätte nöjd. Jag köpte en jeansskjorta på Bikbok för halva reapriset. Från början kostade den 699:-. Men jag fick den för 174 spänn! Kap! Och så köpte jag också ett par vita Wayfarers på Bikbok för 19 spänn. Är jag nöjd? Jag är nöjd! Fast jag borde egentligen inte shoppa, hehe. Men jag kan inte låta bli!

Men vi ses imorrn! Puss.

Harry Potter is the shit!

Sitter just nu och tittar på Harry Potter och hemligheternas kammare. Älska Harry Potter säger jag bara! Jag är så himla taggad på att se den sjätte filmen. Men eftersom jag inte ska se den förrän på torsdag laddar jag upp med dom andra filmerna och sjätte boken.

Att träna på friskis & svettis idag gick bra även fast det var ett tag sen. Fast jag kände efteråt att jag var riktigt trött i kroppen, man märker att kroppen inte är riktigt van än. Men jag tänkte faktiskt sticka ut och ta en springtur imorrn också. Och på kvällen kommer Jacque, Jennifer och Lolo hit. Vi ska laga mat tillsammans och mysa!

Men nu tänkte jag faktiskt ta och äta lite glass. Haha, nyttig jag är! Men det är sommarlov, då får man vara onyttig.

puss

Allt nytt jag köpte i England.

Här kommer, finally, det jag köpte nere i Brittlandet.

Från Primark:





Från en affär som heter Peacocks:



Resten:

(ring) från Internacionale (trorja affären hette)


Topshop


Nån försäljare längs med gatan.


Bukhara (nån affär i London)


HMV

Det här var nog allt. Plus lite grejer till mamma, pappa, Tove och Hanna, och en tröja och en kjol, fast den påsen glömde jag på en buss, surt. Men jaja, jag är nöjd.

Idag ska jag i alla fall inte göra nåt speciellt. Läsa lite (jag läser om sjätte Harry Potter boken innan jag ska se den på bio) och så ska jag träna för första gången på tre och en halv vecka! Äntligen, det känns bra! Det blir ett medelpass på Friskis & Svettis. Och sen ikväll ska jag nog bara ta det lungt hemma. Kolla på lite film kanske. Jag fårse.

ciao

Nytt i Brighton.

Hej. Idag är det ingen vanlig dag för det är min syrras 19 års dag! Så grattis till henne! Av mig fick hon i alla fall en mascara från YSL. Och av mamma och pappa vet jag inte eftersom dom inte är hemma (dom är i Italien). Så vi ska ha lite födelsedagskalas vid ett idag. Men nu måste jag duscha och fixa och lite så här hemma. Så vi ses. När ag bloggar igen tänkte jag visa allt jag köpte i England. Om ni vil se förstås?

bye lovley


hallå

Hej. Jag har inte riktigt varit på top för att blogga. Känns inte riktigt som om jag är hemma än och så är jag lite sjuk också. Jag tänker lägga in bilder, och vissa allt jag köpt. det är ganska mycket faktiskt. Men nu ska jag äta melon och chips (oslagbar kombination, haha) och kolla på Gossip girl (jag köpte gossip girl: season two, volume one nere i Brighton!).

But I'll be back!

Do you wan't to go to the seaside? Siri is back!

Hallå! Nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem igår natt egentligen. Men jag har inte orkat blogga än. Jag har haft så jäkla kul! Jag har fått så många nya vänner och gjort så många roliga saker. Och jag kan ju säga att Brighton lätt är den bästa staden i världen. Den har verkligen allt! Stranden, havet, piren, fint centrum, shopping, trevlga människor, jag allt! Jag har lovat mig själv att jag ska komma tillbaka. Det finns så mycket att berätta om resan att det skulle bli en lång bok. Det jag säger just nu är att jag har haft riktigt kul och att vi allihopa grinade som tokar sista kvällen för att vi skulle åka. Jag har också varit i London två gånger, det var coolt. Vi åkte till King's cross och fotade perong 9 3/4 från Harry Potter nivet. Och så har jag shoppat en massa, visserligen inte så mycket i London, men mycket i Brighton. Ja, det finns mycket att berätta. Men det pallar jag inte göra nu. Jag skulle bara berätta att jag fortfarande lever!


Tjing!

RSS 2.0