think pink

think pink
polyvore.

I'm leaving tomorrow

nice outfit
polyvore of course.

Hallå. Jag har hunnit med en del idag i alla fall. Jag har nästan packat klart, varit med Julia, Karin och Elvira, ätit glass, vart i en park och klättrat i träd, haha. Coola som vi är. Nu ska jag snart iväg och träna. Det sista som ska i (necessär m.m.) får jag nog packa i imorrn eller ikväll. Och det verkar som om jag inte kommer få övervikt, tack och lov! Snart drar jag ju från Sverige. Och som det ser ut nu kommer det nog inte bli speciellt mycket bloggning. Kanske om jag hittar ett internetcafé där nere blir det en uppdatering. Men jag kommer ha så fullt upp att jag kanske inte hinner. Annars ses vi om tre veckor. Fast jag ska försöka blogga imorrn innan jag åker.

puss

1 dag kvar

Idag kommer jag packa och packa. Och förhoppningsvis tar det inte för lång tid. För klockan sex ska jag träna.

hej

ingenting

Just nu har jag ingenting att blogga om. Typ att det gick bra på testerna vi gjorde på handbollen. Jag är nöjd med allt förutom armhävningarna. Imorrn ska Julia, Elvira och kanske Karin hit och hjälpa mig med packningen. Det ska bli mys. Sista gången vi träffas innan jag åker (fast vi träffas på träningen också). Jag kommer sakna laget så himla mycket när jag är borta. Jag kommer sakna att träna. Men då kommer jag i alla fall vara väldigt taggad när jag kommer tillbaka, det är ju bra.

Där ser man. Jag fick i alla fall lite att skriva om. Två dagar kvar till Brighton nu.

tja


fix och klippning.

Håller på och fixar en massa här hemma. Eller, det är mest pappa som fixar. Fast jag ska snart iväg och klippa mig och så måste jag städa upp lite på mitt rum. För vid halv tre kommer Jennifer. Och sen vid kl sex ska jag träna. Vi ska ha en massa tester, typ beep-test och styrketester och så. Och imorrn ska jag packa resväskan. Pappa tycker att jag ska börja idag men det blir alldeles för krångligt.

Aja, jag har inte så mycket att skriva om idag i alla fall.

så vi ses

safety-pins holding up the things that make you mine

Dom här gjorde jag igår eftermiddag gammla halsband som blev armband istället. Egentligen skulle det här inlägget ha publicerats igårkväll, men det hände nåt med internetet.


Aja, idag blire träning. Och innan det tänkte jag fixa lite på mitt rum och så. Det är inte så fint väder ute så jag har inte någon lust att göra nånting. Så blir det när det är dåligt väder på sommaren. Man tappar lusten. I alla fall jag, jag orkar inte ta tag i saker och hitta på nåt. Utan jag tänker att "det kan jag göra imorrn istället". Fast idag orkar jag inte bry mig.

Imorrn däremtot ska jag träffa Jennifer. jag måste ju träffa henne innan jag åker!

love

dagens outfit 13/6


väldigt dålig bild, men det får duga. leggings - h&m, linne (under) - wesc, tröja - second hand, sjal - systers, väska second hand.

won't you shine, shine, shine on




Halloj. Jag har nyss varit ute på stan med mamma och fixat en massa inför Brighton. Bland annat den här fina hatten från H&M fick följa med hem. 98 kronor gick den på. Gillar den och kommer bli användbar tror jag. Vi var också och fikade på Bara Vara. Så himla gott fika har dom! Vi åt macka och fruktsallad.

Ja, resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet inte om jag pallar ta tag i nåt. Men om det är nån av mina vänner som vill hitta på nåt , smsa mig!

hej

rain on a rainy day

Malin har nyss åkt härifrån. Hon kom hit vid fyra och vi har suttit och stirrat på Gossip girl, som jag har gjort hela dagen i och för sig. Men innan det så var jag och simmade med Karin, hurtiga som vi är! Det var skönt att träna lite idag eftersom det har varit jäkligt segt. Efter simningen gick jag hem kollade på Gossip girl och åt, och sen kom Malin, som ni vet. Det är förmodligen sista gången jag träffar henne innan jag åker. Så himla tråkigt. Jag kommer sakna alla så himla mycket när jag är borta. Jag är ju nästan borta i en hel månad liksom. Men det blir ju ändå så roligt att träffa dom när jag kommer hem.
Aja, nu lyssnar jag i alla fall på The kooks, can't get enough of them säger jag bara. Så himla bra! Och justja, jag tänkte ladda in en ljudbok på min Ipod. På dvd-boxen av Gossip girl får man med första boken på ljudboken. Och det kan ju vara kul att ha med till Brighton.

see you soon

see the sun

Hej, nu blev det kväller. Hehe. Nä, men just nu sitter jag och lyssnar på musik, The kooks om jag ska vara exakt. Jag har tränat i två och en halv timma och sen ätit hamburgare när jag kom hem. Det var gott. Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Jo förresten, jag kan ju säga att min packlista INTE vart kort. Det är så himla mycket saker man måste ha med sig och inte får glömma. Det jag är mest nervös för inför den här resan är att få övervikt på bagaget, haha. Det är så att jag har så himla svårt att packa. Jag packar alltid ner för mycket, även om jag bara ska vara borta en helg. Så när jag packar måste jag lägga i för lite kläder för då är det typ lagom. Haha. Ja, det kommer ta typ en hel dag för mig att packa.

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar och sen kolla på bästa Gossip girl, hehe.

byebye

a night to remember



Bild 1: allihopa på skolavslutningen.
Bild 2: Hanna, Elel, Lolo, Jennifer, Jacque och jag på kvällen.

Igår kväll hade jag det mys med Hanna, Elel, Lolo, Jennifer och Jacque. Först var vi hos Lolo, sen gick vi ut ett ganska långt tag och sen drog vi hem till Jacque. Jag kom hem efter tolv nångång och då gick jag och la mig riktigt trött. Det var i alla fall en riktigt bra dag igår och nu är det sommarlov. Men det känns inte som det, det känns som det är helg och på måndag börjar skolan igen. Men så är det inte, för om sex dagar åker jag på språkresa! Jag längtar!
Men idag blir det tråkdag. Jag ska göra packningslista, fixa lite och sen träna.

bye

sommarlov

Nu är åttan slut och jag har sommarlov. Hade skolavslutning klockan nio och sen fick vi våra betyg. Sänkt mig i två ämnen och höjt mig i två. På det stora hela är jag nöjd. Nu ska jag träffa några vänner och fika.

såhär såg jag ut på skolavslutningen. klänning - pepe jeans, skor - din sko, väska - second hand, och lite armband.


malin, hanna och jag.

jag och jassi (som jag inte kommer träffa på över en månad nu :( )

elvira

Nä, nu måste jag dra!

you're really gonna be someone, ask anyone


Bild, Vanessa Hudgens. Hon har riktigt fin klädstil och jag älskar skorna!

Hallå. Måndag och bara en dag kvar i skolan. Imorrn ska vi göra typ ingenting och på onsdag slutar vi. Shit, slutar åttan nu och börjar nian i höst. Året har gått så himla snabbt. Det är tråkigt att niorna slutar men kul att bli störst på skolan, hehe.

Aja, idag har vi haft klasskamp. Och våran klass kom trea på hela högstadiet (och det är ganska många klasser). Det är en klar förbättring från förra året då vi kom näst sist! I klasskampen är det en massa olika grenar, t.ex. löpning, volleyboll, höjdhopp, längdhopp, ultimate frisbee m.m. Och så tävlar klasserna mot varandra. Det är faktiskt kul, fast man är ju inte med i så många grenar eftersom alla i klassen ska vara med i minst en gren.

Efter skolan, när jag kom hem halv två, stack jag ut och sprang. Sen träffa jag Hanna här hemma och vi gick iväg till Läkargruppen där vi träffade mamma och Tove. Vi har fått information om Gardasil, ni vet sprutan mot livmoderhalscancer. Eller, nu är det ju inte mot just livmoderhalscancer utan mot ett virus som heter hpv, aja skitsamma.
Nu ska jag i alla fall kolla på The hills!

:)

Nytt,

Först ska jag bara visa lite nytt!

Kommer bli användbar i Brighton, från Gina tricot.

Bodybutter från The body shop, deras allra sista. Den går ut ur sortimentet nu. Buhu, det här blir min fjärde burk och det är en favorit! Bältet är från Bik bok och jag köpte det på marknadsafton för 20 spänn. Ett riktigt kap!


Bilder från helgen



Syrran tog studenten.







I Carros sommarstuga från fredag till lördag. Kanot, första doppet, grillning, mys och fina vänner. <3

Såhär har min helg sett ut. Riktigt bra helg. Bästa på länge! Det var skönt att komma bort från allt ett tag och ta det lungt. Och när jag kom hem idag så åkte jag iväg och träna  och så har jag sett gossip girl-finalen, allting löste sig tillslut!

Nej, nu ska jag kolla på Söndagsparty med Filip och Fredrik.

ciao!!

on a monday I'm waiting, tuesday I'm fading, and by wednesday I can't sleep


klänning (som egentligen är en kjol) - gina tricot, kofta h&m, skor - din sko, armband - gammalt.

halloj. Bra dag idag. Vi åt glass på både spanskan och matten så sammanlagt idag har jag ätit fyra glassar, haha. Lyckad är jag! Efter skolan åkte jag hem och så har jag pluggat och städat. Imorrn börjar jag inte förrän kl 13.00, härligt!! Sovmorgon! Men, nu måste jag äta.

hejdå

såhär ser jag ut idag:




klänning - h&m, kofta - h&m, ring - mormors gamla, armband - en massa gammalt krimskrams.


Nu är det ca 40 minuter kvar tills Jennifer kommer och vi ska dra till skolan. I regn tyvärr. Så typiskt att vädret helt plötsligt slår om och det blir regn och grå himmel. Himlans tråkigt. Aja, man får göra det bästa man kan av dagen i alla fall.

ciao


Smycken.

Jewlery
Jewlery by siriherself featuring Dorothy Perkins accessories

Jag skulle vilja ha en massa fina nya smycken. Färgglada ringar, halsband med en massa kjedjor, massor av olika armband och lite udda örhängen. Gärna allt på bilden, fast det kommer jag nog aldrig få tag på. Gjord på polyvire.com i alla fall.

tisdag 2/6

Hejsan. Kl är 08.00 och jag börjar inte förrän kl 10.10. Mamma väckte mig kl 07.10 typ och jag kom inte på förrän jag ringde Jennifer att det var sovmorgon. Så jag har inte gått och lagt mig igen utan jag tar det lungt den här mogonen. Just nu sitter jag i alla fall och kollar på Vakna med The Voice, jag skulle inte klara morgonen utan det programmet, haha. Men det är jättebra faktiskt!

Vi ses lite senare då jag tänkte lägga in dagens outfit om jag hinner innan skolan.

see ya

måndag

Hejhej. Jag har nyss suttit och kollat på lite klipp från gårdagens avsnitt av Gossip girl på Youtube. Egentligen hade jag spelat in det, men det vart något konstigt med inspelningen. Aja, det var ju bara ett spinoff avsnitt (handlar om Serenas mamma lily när hon var ung) så det gör inte så mycket.

I alla fall så har jag vart i skolan idag och efter det så sprang jag och Julia 5 km i hettan. Så himla varmt vart det. Och jag vart helt slut efteråt. Men nu ska jag värma lite mat och sen kolla på Desperate Housewives 4:e säsongen, som jag lånat av Julia!

Btw. stjärnparaden igår var jättebra, min syrra var jättebra!

tja

RSS 2.0