Leighton Meester - En modeförebild

Leighton Meester
Leighton Meester. Så himla vacker och fantastisk modeförebild. Åh, jag önskar att jag var hon av alla människor på jorden!

tv-kväll

Nu har jag varit och tränat och det gick bra. Punkt. Men nu är det Family Guy jag tittar på och måste säga att jag gillar't. Riktigt kul. Många tycker det är konstigt, men inte jag. Min humor... haha.

Och sen... är det säsongspremiär av Grey's Anatomy! Ja!

Nytt


höstjacka (älskar den), åhléns 795:-


rosettarmband, glitter ca 60:-


det perfekta diademet, glitter ca 60:-


oooch.. min gossip girl-box, andra säsongen, fick den ju förra veckan!

orientering

Japp. Orienteringen idag jag faktiskt bra. Inte så roligt men det är skönt ha det avklarat!

Nu är jag så himla trött. Men jag har inte riktigt tid att vara det nu, för klockan fem ska jag träna. Hoppas jag pallar. Ah, har inte så mycket mer att skriva om.

såhär så jag ut i LÖRDAGS, haha.

tröja - h&m, kjol - monki, strumpbyxor - h&m?, väska - england, rosett - h&m.

en till bild från i lördags, jag och jacque.


GYMNASIEMÄSSAN

Japp. Var på gymnasiemässan på Conventum idag.

Så...
Sam Idrott på Virginska?
IB (international blablabla..) på Rudbeck?
Sam Sprint på Rudbeck?
Tema på WUC?
Handbolls gymnasium i Lindesberg?

HJÄLP MIG!

Idol


Har inte varit bilder här på ett tag nu. Så här får ni en bild på Elvira och mig från en picknick i somras!

Sitter och kollar på Idol, har nyss ätit. Men det är ju slutaudition just nu och jag tycker typ att alla blir sämre då. Vet inte varför men det låter inte så bra med det där bandet på tvn. Aja.

Imorrn ska vi orientera med skolan, blä. Inte kul. Vi har olika startnummer, men jag och Elvira ska träffas i skogen och springa tillsammans, hehe. Men jag vill inte springa i skogen ensam som den fegis jag är. Det blir uppdatering imorrn om hur det gick och då ska jag även se One Tree Hill avsnittet jag spelade in i söndags som jag inte sett än! Och så är det ju säsongspremiär av Grey's Anatomy!

Nu visar dom hur det är när Elin Kling stylar idolerna i programmet! Aja, ses imorrn.

Gossip Girl Insider

Är det någon som är nyfiken på den nya säsongen eller bara vill läsa lite skvaller om skådisarna i Gossip Girl? Gå i så fall in här. Dom har allt.

monday morning

Hej. Sitter och kollar på MTV typ. Har gjort mig klar och nu väntar jag bara på Jassi, vi ska sen möta Jennifer tio i tio och sen drar vi till skolan. Och efter skolan så blir det träning vid halv sex. Det är väl så min dag ser ut, kanske lite läxor på det.

PUSS

Dååååligt

Oj. Har varit riktigt dålig uppdatering här. Men när jag inte har gjort nåt annat så har jag tittat på Gossip Girl, haha. Men det är ju så himla bra. Jag har sett klart andra säsongen. Jag såg faktiskt sista avsnittet två gånger, haha.

Aja, vad har hänt senaste dagarna: Fredag var det skola, dansverk och sen var jag hemma hela kvällen och kolla Gossip Girl. Lördag gick jag på stan med mamma (köpte lite saker som jag ska visa), kollade Gossip Girl och sen vare födelsedagsfest hos Jennifer, riktigt rolig kväll! Och idag har jag kollat Gossip Girl och spelat första seriematchen. Vi förlora tyvärr.

Aja, nu ska jag kolla på film!

dagens och gossip girl

Nu har det varit lite off här på bloggen. Jag har varken haft ork eller speciellt mycket tid till datorn.

Den här eftermiddagen har jag i alla fall kollat på fyra avsnitt av Gossip Girl! Jo, jag fick hem boxen i tisdag! Så himla glad blev jag! Så nu har jag hela andra säsongen i min ägo! Ah, men nog om Gossip Girl för nu ska jag iväg på handbollsträning. Hoppas det blir en bättre träning än igår...

dagens:

strumpbyxor - h&m, kjol - wrangler, stickad tröja - bikbok, halsduk - mammas, armband - h&m och second hand

det ska vara dans, dans, dans

Har dansat i ca 6 timmar idag så just nu är jag väldigt trött. På jazzen efter att jag hållt på med dansverket i fyra timmar var jag helt slut, pallade nästan inte. Men nu ska jag egentligen plugga teknik. Gud vad jag hatar teknik! Så j*kla tråkigt! + att våran tekniklärare är sämst. Så jag fårse hur mycket jag pluggar till provet vi ska ha på torsdag... Aja, mat snart i alla fall. Hungrig!

 


Från min favorit dansfilm, Step Up 2: The streets.

Och imorrn är det skola igen efter en lång helgs ledighet. JAG ORKAR INTE!


at at at night


Dom vann titeln för hetaste tv-par på Emmy Award! Helt klart värda!

 

Jag kollade precis klart på Roast på Berns för en liten stund sen. Riktigt roligt program! Någon mer som ser på det? Idag roastade dom Robert Gustafsson och som vanligt var Petra Mede roligast. Hon är en av mina favoritkomiker just nu. Kommer alltid med så roliga skämt.

 

Jo, förresten. Det blev inga fystester på träningen idag. Är framflyttade till en annan dag. Så jag kunde andas ut lite där. Var så himla otaggad att det nog var lika bra att det vart uppskjutet. Ska vara mer taggad nästa gång, haha.

 

Men, men nu är det snooz-time för mig! Ska nog läsa lite först.. but, see you tomorrow!


dansverk

Nu har jag dansat i fyra timmar. Eller, vi dansar ju inte nonstop men ändå. Det gick väl bra, kom på endel nytt. Nu ska jag snart åka iväg till handbollsträningen. Jag fruktar verkligen dom här fystesterna! Jag berättar hur der gick ikväll!

I seek you out

Har blivit dåligt med bloggande. Men jag har inte haft speciellt mycket dit med datorn. Igår tog jag bussen hem till Jennifer och var där. Vi titta på tv och film, hon skjutsa mig på moppe (roligt!) och så var vi ute. Mycket rolig dag. Jag har ju inte träffat Jennifer på typ en vecka heller eftersom hon har varit sjuk!

Men till idag. Klockan fem i tolv ska jag träffa dansverksgruppen utanför danssalen på skolan och öva på, ja, dansverket. I fyra timmar ska vi hålla på så får hoppas att vi kommer långt idag! Efter dansverken åker jag hem och sen blir det träning. Vi har fystester. Ni vet, bip-test, styrketester och sånt. Usch, hoppas verkligen att det går bra!

Min nya tröja! Det är ingen bra bild och den är alltså lila och vit-randig.


Btw. Efter att jag kom hem från Jennifer på kvällen så såg jag Hannah Montana: The movie, haha. Men den var ju bra!

Ciao

Nu så har jag varit på stan och lite så. Jag köpte en randig tröja från H&M. Vet egentligen inte om jag borde ha köpt den. Men på måndag får jag ju barnbidraget så! I alla fall så ska vi åka till farfar nu så jag bloggar imorrn och visar tröjan då!

SIRI HERE

It's a gossip girl
polyvore. drömoutfit.

Hej. Siri is up and going! Fast jag har varit vaken sen kvart i tio så det var ju ett tag sen jag gick upp. Idag är det fint väder ute så jag tänkte kanske ta en liten runda på stan faktiskt. Behöver köpa lite linnen och strumpbyxor. Ska kolla med pappa om jag kan få pengar, jag har inte så jättemycket kvar av mitt barnbidrag men man får ju nytt imorrn tror jag!

Sen vid ca halv fem så ska hela familjen sätta sig  i bilen och åka till Kvicksund där min farbror bor med sambo. Min farfar fyllr idag och tror jag och min farbror fyllde år för ett litet tag sen. Så vi ska fira dom. Kommer kanske inte bli superroligt, men det är klart man följer med och grattar.

Nu måste jag leta lite musik till dansverket och jag ska försöka att blogga lite senare!

Balir & Chuck

Snyggaste paret på tv-skärmen någonsin!


Jag var inne på Alice blogg för ett litet tag sen och där hade hon en länk till där man kunde se första avsnittet av säsong tre. Jag var sååå nära att kolla. Hmm, ska jag? Ska jag inte? Vill ju så gärna, men ändå kanske man ska vänta tills det kör igång i Sverige?


friday night lights

Hej! Nu är det äntligen fyra dagars ledighet. Det är ju helg lördag, söndag och sen har vi studiedagar måndag och tisdag. Det är najs! Så nu ska jag ta och sova ut ordentligt den här ledigheten. Jag gick ju upp väldigt tidigt förra helgen så då blev det ju inte så jättemycket sömn. Och nu är jag skittrött så ska bli skön att sova snart. Men just nu sitter jag och kollar på Dirty Dancing har aldrig sett filmen förrut, och inte har jag sett hela nu heller. Men, men. Efter skolan tränade jag, Hanna, Elel och Vickan dansverk och sen efteråt satt jag, Vickan och Hanna och bara pratade i några timmar, det var mysigt. Att bara sitta och snacka om allt liksom.

 

Btw. Sorry för att bloggen har blivit lite off (om det nu är nån som läser) jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva, har inte haft sån ork till datorn heller.


Hallåååå

Hallå bloggen! Nu är det torsdag och alldeles, alldeles snart helg! Ska bli skönt att få sova ut lite. Men det är inte helg riktigt än. Inna det ska jag träna och sen till skolan imorrn såklart. Har inte så mycket att skriva om. Så jag säger bara vi ses just nu!

Whoops..

Råkade publicera leighton meester och chace crawford-inlägget några gånger för mycket!

I was hoping someday you'd be on your way to better things

Tisdag. Som vanligt idag har jag varit i skolan. Matte, hemkunskap, slöjd, språk, biologi och lite raster och lunch mellan det. Efter skolan åkte jag hem åt lite mellis och sen till dansen. Nu sitter jag och pluggar och ska snart se på idol!

Milkshaken jag gjorde till mellis (haha, låter som om jag går på lekis):
- Vaniljglass
- Hallon (frysta, färska, vad du vill..)
- Mjölk
Mixa allt och sen lite grädde och hallon på toppen om man vill! So easy was that!
Jäkligt god vart den också!


Leighton Meester och Chace Crawford på VMA!



Ska se reprisen på lördag, 19.30 på MTV.

Leighton Meester och Chace Crawford på VMA!



Ska se reprisen på lördag, 19.30 på MTV.

Leighton Meester och Chace Crawford på VMA!



Ska se reprisen på lördag, 19.30 på MTV.

Leighton Meester och Chace Crawford på VMA!



Ska se reprisen på lördag, 19.30 på MTV.

Dagens.

kjol - gina tricot, linne (som egentligen är en klänning) - h&m, kofta - gina tricot.

Btw. om ni skulle gå in på min lookbook, har bara lagt in en och det var en gammal för att testa :)


Lookbook

Har skaffat Lookbook <---- tack vare invite från Jassi!

Promo-bilder på Gossip girl gänget!

Nu har det kommit ny promo-bilder på Gossip Girl gänget inför den tredje säsongen som faktiskt har premiär i USA imorrn kväll. Jag längtar tills det blir dags i Sverige! (klicka på bilderna för att förstora dom)


söndag

Heeej! Nu har jag spelat semifinalen i b-slutspelet och vi vann! Så nu är vi i final, det är härligt! 15.30 spelas finalen i Conventum så alla örebroare som läser det här, kom gärna och titta!

Besökare

Vill du ha fler bloggbesökare? Registrera dig på den här sidan!

Örebro cupen i handboll

Hallå. Nu har jag varit uppe sen klockan sex imorse! Tidigt, jag vet. Vi spelade ju då matchen klockan åtta, som vi vann med 13 - 8, det var ju härligt! Och så spela vi match klockan 15.30, då spela vi oavgjort, minns inte riktigt vad det blev. Och i fredags förlorade vi tyvärr, men vi spelade inge bra då. Så imorrn ska vi spela slutspelsmatch klockan 11.20. Så himla skönt att få sov några extra timmar!

Nu sitter jag och äter knäckemacka och surfar runt på datorn. Och klockan halv nio så ska vi kolla på det andra laget (vårat lag är uppdelat i två) som spelar sin första slutspelsmatch då!

Mindre fint från Topshop

När jag var inne på Topshop.com hittade jag också några mindre fina saker.
Som dom här två par skorna.

Det första paret tycker jag faktiskt är lite småcoolt, men vad är det med superplatå pch sneaker i ett egentligen? Inte min stil. Och det andra parets klack är ju lite småmysko. Ser ut att komma från gammla grekerna typ. Nja, inte speciellt fina.


Fint från Topshop

Jag kommer nog aldrig sluta gilla Topshop. Var nyss inne på deras hemsida, och visst, det är kanske lite för tidigt att prata höst/vinter jacka men dom här jackorna jag hitta får mig nästan att längta dit!

Jackorna högst upp är mina favoriter. Speciellt den till vänster. Sjukligt snygg!

 


Inne på Topshops hemsida hittade jag också den här väskan. Nästan precis en sån jag letat efter så länge. Korta handtag och ett långt axelband. Och så skadar det ju inte att själva väskan är grymt snygg också!

Skor var även nåt jag hittade där inne (såklart!). Jättefina allihopa!



Jag kommer nog aldrig sluta gilla Topshop! Och vorre jag snuskigt rik skulle jag nog köpa upp nästan hela affären!


for the first time, standing with my friends in a primark

Fredag. Och fredag = helg! Jag gillar't. Och i helgen blir det handbolltyp hela tiden. Det ska bli jättekul att få spela riktigt match igen som jag inte gjort sen i... maj typ. Har väl spelat match på träning och Vintrosa beach handboll cup, men det är ju inte samma sak som att spela mot ett annat lag. Det ska bli kul i alla fall! Jag blir upphämtad vid typ halv fem och då åker vi. Får väl se om jag bloggar ikväll. Jag ska nämligen upp vääldigt tidigt imorrn, vi spelar klockan 08.00! Aja, ses.

Gossip Girl 3.03 "The lost boy"


Var nyss inne på gossip girl insider där dom lagt upp bilder från tredje avsnittet av säsong tre, "The lost boy" som avsnittet ska heta. Här är tre av bilderna.  1. Serena och Blair  2. Carter Baizen och Serena  3. Chuck och Blair. Vill ni se resten av bilderna gå in på gossip girl insider via länken ovan! Där kan du även se bilder från dom två första avsnitten av säsong 3.


today


strumpbyxor - åhléns, linne - h&m, kofta - weekday, + sjal och armband!

Normal torsdag idag. Jag gillar ändå torsdagar eftersom det är så nära helgen. Det ända negtiva är att det blir så mycket plugg. Man har ju oftast läxor och prov till fredagen och jag har faktiskt SO-prov imorrn. Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra alltså! Men jag tror att jag kan det mesta i alla fall. Snart blir det träning och imorrn ska jag spela första matchen i Örebro-cupen, det ska bli najs. Men innan det så blir det skola. Kanske bloggar ikväll igen. SES.


länkning

Sara ville ha en länkning här på bloggen och jag vet inte hur man lägger upp länkar på sidan så jag länkar i ett inlägg istället. Så gå in och läs Saras blogg, mycket rolig och grym handbollsspelare! Nöjd Sara? ;)

Sverige - Danmark

Någon mer än jag som såg Sverige-matchen? Inte bra. Jag såg visserligen inte första halvlek men jag hörde att den inte var någe bra heller. Det var verkligen ett tur mål i 81:a minuten. Självmål av Malta tillochmed. Där hade Sverige tur. Annars hade det varit förlust. Och förlust mot Malta låter väl inte så bra?

Aja, förrutom matchen har dagen varit bra, fast jag har varit trött (som jag i och försig alltid är...). Men skolan var som vanligt och efter det blev det 25 minuters dansverksträning för mig och sen handbollsträning. Det var najs! Nu ska jag väl läsa bloggar och sen kolla på idol! Puss!

Btw. 090909 idag ;)

rosett-tävling.

Jag har fått lite fnatt på rosetter på senaste tiden och på Jassis blogg hittade jag en tävling där man kan vinna 55 rosetter! Och det tycker jag är härligt så här är en länk om ni också vill tävla ----> rosett-tävling <-----

Spetsrosetter man kan vinna!


my hair

JUST såhär såg inte mitt hår ut idag. Men igår. Idag har jag inte haft rosetten (H&M) utan diadem istället, fast fortfarande vågigt. På kvällen när jag duschat flätar jag håret när det är blött och sover med det. Och på morgonen när man tar ut flätorna har man fina vågor som man sprejar lite hårspray på så det håller. Ett bra sätt att få vågor utan att använda locktång eller så. Blir himla fint i alla fall! Tips från mig!


OVER THE SIDEWALK, RUNNING AWAY FROM THE STREETS WE NEW

Nu är jag här. Idag har det varit skola som vanligt sen efter det dans. Det är typ allt. Just nu lyssnar jag på musik och sen blir det mat, plugg och säsongspremiären av Idol! Jag är ju inte ett jättestort fan men det är alltid roligt att se audition måste jag säga. 

Såhär såg jag ut idag i alla fall.

 
tröja - fred perry, linne - h&m, strumpbyxor - h&m, kjol - wrangler, skor (som jag inte använt sen i vintras) - din sko.


always ever after you

Hallllå. Måndag dårå. Nja, skolan är väl inte superkul, men det funkar. Man får stå ut liksom. Kommer att bli en hård vecka tror jag. Har prov, massa läxor, nåt fördjupningsarbete på No:n och så ska jag träna varje dag den här veckan för i helgen ska jag spela cup. Örebro cupen i handboll. Det ska därimot bli superkul! Men jag kommer nog vara helt slut när den här veckan är slut. Aja, nu ska jag väl läsa lite bloggar sen plugga glosor och efter det ska jag se premiären av Roast på Berhns 21.55 på Kanal 5. Björn Gustafsson ska ju vara med, då vill man ju se! Puss och kram!


Collage jag gjorde och redigerade på Picasa 3. Med mitt favorit tv-par, Chuck och Blair! Längtar till premiären den 18 oktober!


Gossip Girl - säsong 3

Den 18 oktober klockn 19.00 kör tredje säsongen av Gossip Girl igång på Kanal 5! Äntligen! Jag längtar!

Kate Moss for Topshop


Kate Moss for Topshop - här är mina favoriter. Jag gillar speciellt den vita och svarta stickade tröjan!

sammetsammetsammetsammetsammetsammet

Här ser man koftan lite bättre. Jättefin blå färg och sammet. Jag gillarn! Kommer förhoppningsvis bli använd mycket!


a day at the town

Halloj. Sitter och lyssnar på musik och lite så. Lördag idag. Och det blev en dag på stan med Jassi. Vi var på Myrorna och gick på sammetsjakt. Och vad mycket dom hade, man har aldrig tänkt på det. Jag gick i alla fall därifrån med sammetskoftan på bilden. 36 kr. Det är ett kap! Vi gick second hand runda. Men när vi skulle gå in på Röda Korset visade det sig att det var stängt, då vart jag lessen. Men så gick vi till H&M där jag köpte rosett-hårspännena, 29.50 kr. + vi fikade, löpte billigt godis på Ali Baba, jag testade finfina jackan på Åhlens och vi hittade det som kanske kanske kan vara drömskorna. Kanske ska köpa dom tillsammans. Varanna vecka typ.
Helbra dag med Jassi!


Ikväll ska jag i alla fall äta mat sen filmkväll med Jacque tror jag. Trevlans!


music all over the place

Håller på och letar låtar till vårt dansverk på Spotify just nu. Är ju lite svår eftersom man måste hitta nåt bra som passar in ju. Ska fotrsätta leta hade bara tänkt blogga först.

Skola idag som vanligt. Hade läxförhör på biologin, svettades på idrotten m.m. och slutade sen ca 14.30. Efter det tog jag, Hanna, Vickan, Jassi och Jennifer idrottssalen och fortsatte med dansverket. Det var lite svårt i början men sen kom vi igång. Vi gjorde en bit till men det är jufortfarande en bit kvar. Vårat stora problem är att hitta bra musik till några grejer. Så alla fick i uppgift att leta på bra musik nu i helgen. Och nu ska jag fortsätta leta!


Ge mig!

Den här jackan från Åhlens och skorna från Monki vill jag ha i vinter! Jag älskar nitar på skor så dom här skulle vara perfekt, så himla fina! Och jag älskar jackan! Jag testade den i butik och vart kär direkt. Det blir väl lite svårt att få tag på skorna eftersom Monki inte finns i Örebro. Men man får väl hoppas att det blir en resa upp till Stockholm i höst/vinter!


Plugg

Sitter här vid köksbordet med syrrans dator och läxpapper brevid mig. Håller på att plugga biologi lite smått. Tror jag kan det mesta så jag behöver nog inte plugga så mycket mer. Regnar ute så hela eftermiddagen har jag varit inne och tagit det lungt, kollat Gossip Girl, ätit mellanmål och pluggat. Men vid kvart i sju ska jag åka iväg och träna. Hoppas, hoppas, hoppas det inte regnar då så jag slipper cykla i spöregn!

good morning

Sitter just nu och äter frukost här i köket. Och datorn stog brevid mig här så jag in lite på internet. I alla fall så börjar skolan 8.30 och efter det har jag träning. Det är väl allt som händer idag + att jag behöver plugga biologi som jag har skjutit upp i två dagar nu.... ah, jag pluggade inte så mycket igår som jag borde ha gjort. Men nu måste jag gå och göra mig iordning! Ha en bra dag.

dance, dance, dance

Hello. Kom hem för bara ett litet tag sen. Vi hade dans i skolan idag och efter skolan tränade vi på dansverken. När jag skriver det här håller väl dom andra fortfarande på. Jag kunde inte vara med så länge för jag ska iväg och träna. Men imorrn på lektionen och på fredag ska vi träna också!

Ja, nu åker jag och tränar somsagt och sen efter träningen ska jag plugga biologi, blä!


Jag hade på mig mina fina svarta kilklackar idag med röda strumpbyxor till det! Orkade inte ta kort på resten...

 

 


where am I?

Here. Ja, blir dåligt med bloggande under skolan. Men, det finns inte så mycket att göra åt det. Man får skriva när man kan. Ja, det har inte hänt så mycket i mitt händelselösa liv på sistonde. Jag går i skolan, tränar och längtar efter min Gossip Girl-box som ska komma på posten om ca två veckor. Ah, som vanligt alltså. Nu ska jag slänga upp dagens outfit och sen läsa mina favorit bloggar!


blus - mango, skor - dinsko.

Btw. här är ett av hårbanden jag köpte för ett tag sen ni vet. Jag sa att jag skulle visa dom och nu så! Älskar't. Börjat gilla rosetter.. ska nog köpa ett vanligt diadem med rosett också tror jag!


RSS 2.0