Robert Pattinson & Kristen Stewart


Ja, de spelar ett kärlekspar på vita duken men nej de är inte ett par i verkligheten. Det är budskapet som förmedlats ut den senaste tiden. Men väldigt, väldigt, goda vänner verkar Robert Pattinson och Kristen Stewart i alla fall vara.

Rob som håller på att spela in sin kommande "Remember me" i New York flög i tisdags till Los Angeles. Enligt Showbiz spy ska en av hans anhalter i Los Angeles ha varit Kristen Stewarts hem. Ögonvittnen såg hunken lämna Kristens hem under torsdagskvällen i en grön Porsche.

Enligt källor ska Robs hembesök ha varit ett försök att vinna över Kristens hjärta från hennes nuvarande pojkvän Michael Angarano.

- Robert är förvånad, han trodde på allvar att han skulle kunna åka till Los Angeles och att Kristen skulle vilja ha honom efter besöket, säger en källa.

Som Starlounge tidigare rapporterat så började kärleksryktena redan när "Twilight"-filmen spelades in och Kristen och Robert spenderade ovanligt mycket tid tillsammans.

Robert gav Kristen små presenter som skivor, böcker och choklad under inspelningarna och det var Kristen som sa till regissören Catherine Hardwicke att hon tyckte Rob skulle få rollen som Edward. Robert har också sagt att han antog rollen mycket på grund Kristen.

Under inspelningarna har Rob erkänt att han flera gånger friat till Kristen. Även om de varit på skoj så har flera källor avslöjat att Robert är väldigt fascinerad av sin motspelare.

Kemin mellan de båda på film har fått stor uppmärksamhet och de har bland annat vunnit pris för bästa kyss på MTV movie awards. Efter MTV-galan sågs stjärnorna lämna hotellet där de bodde tillsammans. För drygt två veckor sen ska de båda ha träffats hemligt på en nattklubb i San Diego där säkerhetspådraget var extremt stort för att hålla fans och press borta.

Kristen har hela tiden hävdat att det inte är något mellan de båda och att hon är lycklig med sin pojkvän. Rob har den senaste tiden setts på middagsdejter med andra kvinnor, senast med "Lost"-stjärnan Emelie de Ravin.

I veckan kunde Starlounge rapportera att Robert längtar efter att få börja spela in den tredje filmen "Eclipse" med Kristen så att de återigen kan få spendera mycket tid tillsammans.


Källa: http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=59573&imagenr=12

Ja, man kan undra och spekulera i om det är nåt på gång när kamerorna inte rullar. Men kemin på vita duken går inte att förneka. Så, tror ni att dom har ett förhållande? Själv vet jag inte vad jag tror.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0