Running in circles.

Sitter och lyssnar på Coldplays The scientist. Himlans bra låt det där. Aja, annars så var praoen bra idag med. Jag fick besök idag också, av mamma och Lolo! Trevligt tycker jag!
Jag har i alla fall vart och dansat på eftermiddagen och nyss duschat, nu, ska jag äta, och sen läsa När jag hör din röst (så himla bra!) och kolla på Den rätte för Rosing och Desperate housewives.


Kisses.


Monday morning came to soon.


topshop.com

Ja, måndagmorgon kom verkligen för tidigt. Jag somnade inte förrän ett inatt, jag kunde inte sova. Så det gjorde ju så att jag försov mig såklart. Jag vaknade av mitt larm klockan 8.30, men så tänkte jag ligga kvar en stund och då somnade jag igen så klart och vaknade inte förrän kl 9.45! Då blev det stressigt eftersom jag börjar kl 10.00. Så jag fick slänga i mig två mackor och jag hann typ inte göra mig iordning. Jaja, jag kom i tid i alla fall. Och nån gång på eftermiddagn kom Jennifer och hälsade på, roligt! Det gjorde min dag!
Eftermiddagen/kvällen blir väl att vara hemma. Blir ingen träning för vi har uppehåll i två veckor. Buhu!

Men vi ses. Pussar.


3 outfits.

3 outfits
3 outfits - by siriherself on Polyvore.com
Här får ni lite mer fina kläder. Men nu ska jag nog sova. Eller först ska jag nog kolla lite på tv. Van Veteren: Borkmans punkt går på fyran nu. I alla fall så ses vi imorrn.

finfint till sommarn.

clothes for a summerday
clothes for a summerday - by siriherself on Polyvore.com 
 
Det här skulle jag vilja ha på mig en varm sommarkväll i Juli! Allt är från Forever21.com.

Sunday is all over the place.

Sitter och kollar på One tree hill just nu. Himlans bra.
Idag har jag fixat lite på mitt rum och bakat scones och läst. Just nu läser jag När jag hör din röst, ni vet, andra boken i Twilight-serien. Och imorrn är det prao igen. Se ya.




Såhär ser det ut på två av mina väggar just nu.

...

Hej. Har sovit till halv ett idag. Det är inte bra egentligen. Men skönt att sova ut. Jag skyller på att man har ställt fram klockan 1 timma inatt. Ja, annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Så det här blir ett kort inlägg, puss!

28/3

Hej. Har varit på Breddläger idag till klockan fyra, riktigt roligt var det. Jag orkar inte gå in på vad det är, men det har i alla fall med handbollen att göra. Så jag är himlans trött för jag fick gå upp klockan 7.15 imorse.
Det var så konstigt, för jag vaknade inatt av ett jättekonstigt ljud. Det låter som om det vibrerar högt, men det vibrera inte. Och det konstiga var att det bara lät på mitt rum. Och jag kunde ju inte sova när det lät sådär, så jag fick gå upp och lägga mig i mammas och pappas säng. Och när jag går igenom köket och vardagsrummet så hör jag att det dunkar, som om nån spelade hög musik, fast man hör ingen musik utan bara dunket. Asså, det är verkligen skitkonstigt. Har ingen aning om var det var som lät, men jag gissar på att det kan ha varit hissen eller nåt sånt. Aja, nu tänkte jag vila i alla fall för jag är grymt trött.

Puss.

Väder, prao och träning.

Har ni tänkt på att så fort man säger att "åh, nu håller det på att bli vår" så börjar det snöa? Så är det i alla fall. Jag sa ju igår att det kanske skulle bli vår nu eftersom solen lös och så men nu är det snöstorm ute. Jag kan inte äns cykla till träningen så jag får ta bussen. Bussarna stog uppradade längs med Rudbecksgatan, när jag gick hem, för dom kom inte framåt.
Det var ganska segt på praon idag. För det fanns inte så mycket att göra, så jag gick mest runt i butiken och plockade iordning på hyllor och lite så. Aja, nu måste jag byta om så att jag hinner till bussen.

Puss.


Lunch.

Har ätit lunch nu. Stek ägg och macka, mums!
Men nu ska jag gå tillbaka till Korthuset i snöstormen. Vi ses senare.


Bye

Walking on sunshine.

Har varit soligt idag, ett litet tecken på att det snart är vår kanske. Fast det har varit ganska kall och det ligger fortfarande lite snö på marken. Jag vill ha +10 grader och fågelkvitter nu!
Aja, annars har dagen varit okej, har suttit och prismärkt, snark. Men jag får i alla fall sällskap av en annan tjej som praktiserar där. Så jag är inte helt ensam. Nu blire i alla fall fysträning. Wish me luck!


siri

Tisdag.

Hej. Det är inge kul på min prao kan jag ju säga. Hela dagen har jag suttit och prismärkt  varor. Så himla tråkigt, jag har redan börjar räkna ner tills praon är slut. Hehe.
Efter praon gick jag hem och sen kom Julia. När vi skulle åka till teorin (med handbollen) gick vi in på Coop och då stog det en där som delade ut våfflor som man fick smaka, och då visade det sig att det är våffeldagen imorrn! Mums.
Nu har jag kollat på Den rätte för rosing och snart är det Desperate housewives!

Dagens outfit är ganska tråkig, men det är för att jag praoar.

Jeans - Cheap monday, tischa - Gina tricot, kofta - Gina tricot.

Love

Melissa Horn - Långa nätter

Hon är så sjukt bra! Det här är bara en av många bra låtar!

Let it be spring!

Hej. Jag har nyss kommit hem från träningen och gud vilket väder det är ute! Precis när man tror attdet har blivit vår så börjar det snöa igen, jag blir så himla sur! Vad är det med vädret egentligen? I lördags kunde jag ta fram vårjackan, men nu blir det täckjackan igen! Usch, fy och blä för vädret säger jag bara!
Annars så gick det väl helt okej på träningen. Jag har ett sår på handen där hud har gått bort (från innebandyn igår) och det började blöda så jag fick sätta på plåster. Men plåstret lossna så jag var tvungen att tejpa en massa för att det skulle sitta, men ändå så sved det när jag tog emot bollen. Men, men, jag stog ut. Det är ju alltid kul att träna!
I alla fall så ska jag duscha nu och sen äta, jag är hungrig!

Se ya.

Prao.

Nu har jag lunchrast och jag har ätit en billy's panpizza, mumma. Men nu ska jag nog gå tillbaka till Korthuset. Det går bra, jag har inte gjort så himlans mycket, gått och plockat iordning mest. Men jag får se vad jag får göra nu i eftermiddag. Jag slutar fyra och fem börjar träningen så jag bloggar senare ikväll. Men vi ses!

Pussar

Måndag morgon.

Hej! Nu är det snart dax för mig att gå iväg. Men det är ingen brådska för jag bor en minut ifrån Korthuset. Det ligger snett över gatan. Det är så himla skönt för jag kommer pra från 10 - 16 varje dag. Sovmorgon! Aja, men jag kanske bloggar när jag har lunch, för jag kommer hem då. Jag berättar hur det går.

Puss.

Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

Sitter här och har nyss lagt in en massa musik på min Ipos, Maria Mena bland annat. Innebandyn var riktigt kul. Men alla i laget är så himla taggade, det är riktig fight. Hade vi spelat en riktigt match hade allihopa fått rött kort, haha. Men det var i alla fall skoj. Och nu ska jag sätta mig och kolla på One tree hill och äta något litet. Kvällsmat blir det inte förräns senare då mamma kommer hem. Men jag är hungrig så jag måste äta nåt, hehe. Och justja, imorrn börjar min prao på Korthuset! Önska mig lycka till och vi ses imorrn!

Siri


ps. melissa horn - vår sista dans är en låt som jag tycker ni ska ladda ner och lyssna på!




22/3

Hej. Har vaknat och ätit frukost för en stund sen. Jag var hemma vid halv ett inatt och det var kul, men det kunde ju ha vart roligare. Aja, idag så tror jag att vi ska spela innebandy med handbollen kl 15. Så det är väl det jag kommer göra idag.

Puss.

.

Hej. Det känns som det var ett tag sen jag bloggade. I torsdags närmare bestämt. Ah, lagetsdag vart ganska så kul i alla fall. Men det var nog bra att jag inte hade höga förväntningar, då hade det nog blivit skittråkigt. Och så skulle ju jag och Jennifer se Friday the 13th igår, men den hade ju slutat gå! Sämst, för vi var taggade. Men i hyrde två skräckfilmer istället, Mirrors och Dead silence. Dom var sådär båda två.
Ja, och idag så har jag dömt på förmiddagen och det gick bra. Efter det så gick jag, mamma, Elin och elins mamma och fikade. Kul att träffa Elin igen, känns som det var år sen! Och ikväll blir det nog folkets med Jennifer!

Kramar.

Regina Spektor - Samson


Åh, den här är bra!

So sick of sickness.

Usch. Jag mår inte prima om man säger så. Väldigt förkyld. Så det blir nog ingen träning ikväll för min del, blä. Jag var med och markerade på dansen och även fast jag inte tog i så mådde jag inge bra efteråt. Förrutom fökylning då så har dagen vart okej. Vi hade engelskaprov sista timman. Vi svarade på en massa frågor om och skrev en uppsats om USA.
Det gick nog bra, jag är inte speciellt orolig.
Och imorrn är det fredag, skönt. Fast vi ska ha lagets dag. Man är typ med sitt arbetslag och gör grejer. Vi ska typ vara i grupper, typ 2 nior, 2 åttor och 2 sjuor och så ska vi göra grejer. Dagen ska inte bli kul, men det blir nog kvällen. För då ska jag och Jennifer gå och se Fredag den 13:e!

Dagens:

Jeans - Cheap monday, tröja - Gina tricot (min nya, nivet).

PUSS

Maria Mena - I'm on your side


Hon är så fantastiskt bra. Fina texter, fin musik. Hon är inspiration. Lyssna på hennes senaste skiva Cause and effect så förstår ni vad jag menar.

hej

Dagens.

Skolan sen plugg och nu simning. Och när jag kommer hem blire Grey's Anatomy och mer plugg.


Toppen, kjolen och bältet är det nya från Monki. Strumpbyxor och kofta från H&M. Och så mina nys Adidasskor som jag fick i födelsedagspresent!


Stockholm = shopping.

Hej! Hade det toppen i Stockholm förrutom att jag var lite hängig då. Men jag missar aldrig ett tillfälle att shoppa, haha. Nä, men jag och mormor var där och först i början gick det lite trögt, men sen gick vi in på Monki och då hittade jag en massa. Ja, allt är från Monki förrutom den vit-rosa-randiga tröjan som är från Gina tricot.




Det här är allt jag fick (köpte tröjan från Gina tricot själv, resten fick jag av mormor, tack!) och jag är jättenöjd. Nu ska jag lägga in dagens outfit och sen ska jag sticka iväg och simma med Julia! Trevlans!

Kram,

Hej allihopa.

Just nu sitter jag hos mormor, ifall ni vill veta. Imorrn åker vi in till huvudstaden, yey! Det blir shopping för hela slanten, så himla roligt! Dagen har varit okej, balett på morgon, lite lektioner, kollade på någon modern dans, sådär bra, sen slutade vi med spanska. Förresten, våran NO-vikarie är en idiot. Har varit så himla torr i halsen också, vet inte vad det beror på.

Just ja, någon som hört om pojken som dog? I alla fall ni som bor i Örebro. Så, ursäkta, jävla hemskt. Närkes distriktlag mötte värmlands distriktlag (i fotboll på Berhn Arena i Örebro). Och en kille kom in i närkamp och tog emot bollen med bröstet och han blev medvetslös. Sen får han åka in till USÖ och där.. dör han. Fyfan. Och vet ni vad det värsta är? Han skulle fylla 15 här i dagarna. Usch, det är så hemskt! 

Även om det är förfärligt så har jag en massa plugg som jag måste börja med nu!
Ciao. Ses på onsdag.

Söndag.

Har nyss kollat klart på Gossip girl, det är så himla bra! Och nu ska jag äta och så, sen ska jag nog kolla på HSM3.

Puss.

Ask me.

Jag vet inte äns om jag har tillräckligt med läsare för det här. Men jag tänkte ha en frågestund. Den får hålla så länge det behövs, och får jag inga frågor alls så skrotar jag den. Men är det nåt ni vill veta om mig, så fråga!

Kram!

Ni är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.


Gruppfoto  -Jacque och Lolo.

Kvällens härligaste bild. Alla ramlade och det resulterade i asgarv.

Det fina collaget jag fick!

Say cheese!

Sweethearts!

Tack för en jätterolig kväll!

Idag ska jag nog bara gå promenad med mamma och pappa och sen fika. Ja, och förstås se Gossip Girl och One tree hill ikväll, hihi.
En massa pussar och kramar från Siri!

Happy birthday to me!

Hallå, nu är jag 15 år! Härligt! Detta fick jag.

Av Jassi, Jennifer, Malin, Julia, Elel, Carro, Hanna och Vickan fick jag ett par Adidasbyxor och ett collage. Och av Jacque och Lolo fick jag ett halsband och en sång, haha.


Av mamma och pappa fick jag High school musical 3-dvd, ett par skor från Adidas och en biljet till High school musical på Göta lejon!

Ni ska få se bilder från igår kväll också! Jag hade skitroligt. Vi kollade på melodifestivalfinalen och när hon den där operatanten vann så vart alla galna, haha. Nä, men vi skrek endel och Carro hoppade till och med, haha. Aja, ni ska få se bilder.

Puss.

Party like a rockstar.

Hallå! Nu är klockan kvart i sex och typ vid 18-19 så kommer dom, ska bli trevligt. Och nu halva eftermiddagen har jag suttit och kollat på The Hills, hehe. Jag brukar inte kolla på det, men det är faktiskt bra. Aja, såhär ser jag i alla fall ut ikväll! 


Klänning - H&m, halsband - H&M, och så mina nya fina spetsstrumpbyxor från Åhléns!

Puss och godnatt, för vi ses nog inte förräns imorrn! 

Lördag den 14:e.

Jag har ångrat mig, jag ska inte gå och lägga mig och sova i tre år. Jag ska sova i femton år. Usch, det var ingen bra kväll igårkväll och jag har inte lust att säga varför. Nu vet ni i alla fall varför jag har varit tråkig och inte bloggat. Ja, jag hoppas i alla fall att mina vänner kan muntra upp mig eftersom dom ska komma hit på födelsedagsfest ikväll, just nu har jag egentligen ingen lust att fylla år. Men, nu får jag sluta deppa och ta mig i kragen. Ska gå upp och duscha och göra mig iordning, sen blir det väl att fixa allt för ikväll. Här får ni i alla fall gårdagens outfit, som jag aldrig orkade lägga upp igår, hehe.

Jeans - Lee, långärmad - H&M, kofta - CCdoubleO, väska - second hand, en massa halsband.

Puss.

Maria Mena - Those who caved in

Jag är så himla trött. Jag orkar inte, jag är på bristningsgränsen. Jag känner att jag skulle vilja gå och lägga mig och sen inte vakna på tre år. Annars så längtar jag till lördag. Då ska jag få ha kul med mina fina fina vänner. Tills dess, godnatt!

btw. rubriken är förresten en grym låt!

Med syrrans dator.

Hej, sitter här med Toves dator. Min lillasyrra och hennes kompisar har den andra. Aja, i alla fall så har dagen varit bra, men nu är jag riktigt trött. Fast det får jag glömma för nu ska jag iväg och träna fys. Puss.

Nightie night.

Hej. Jag har nyss suttit och spelat på min lillasyrras keyboard en lång stund, hehe. Det är faktiskt kul och så var jag tvungen att träna på en läxa, vi ska lära oss att spela en låt. Jag har i alla fall lärt mig Sol vind och vatten med Ted Gärdestad ni vet.
Vart bra dag i alla fall. Efter skolan följde Jennifer med mig hem och vi kollade på Låt den rätte komma in, den svenska vampyrfilmen. Om det skulle vara en skräckis så var det en ganska misslyckad sådan. För inte var den läskig, mer hemsk och obehaglig på några ställen kanske. Den handlar i alla fall om en tolvårig pojke som inte har några vänner och blir mobbad i skolan. Och så träffar han en flicka i hans ålder som han blir vän med och hon är vampyr. Det är faktiskt mest en kärlekshistoria, fast en annorlunda kärlekshistoria. Aja, den var bra i alla fall, värd att se.


(pojken i filmen, oskar tror jag han hette)


Men nu blir det Grey's Anatomy!
Pussar till alla där ute!

Snö, snö, regn, regn.

Alltså jag är så himla trött på det här vädret! Men det är jag väl inte ensam om? Det är blaskigt och kallt. Nu på eftermiddagen/kvällen har det snöat, alltså SNÖAT! Och det är ingen trevlig och mysig snö, utan snö som man får rakt i ansiktet när man sitter på cykeln påväg till dansen. Usch, jag hatar det här vädret. Jag vill ha vår! Nu. Nu. Nu! Jag gissar på att det kommer hålla på så här i alla fall till mitten av april. Förra året så försvann snön typ i mitten av januari och nu envisas den med att vara kvar. Det kan vara snöväder tills februari, sen blir det vår. Men vi kommer få vänta ett tag till. Jag är i alla fall så jäkla trött på det här vädret!

Hejdå.


Monkis vår -09.

Lite mer favoriter från Monkis vårkollektion.




I was a dancer all along.

Dans ikväll! Har inte varit med på hur länge som helst känns det som, så det ska bli kul. Annars har dagen varit bra. Skolan gick bra och så. ja, ses.

Welcome to the good life.

Äsch, här få ni en till låt. Kanye West ft T-pain - Good life. Den gör mig på bra humör. :)

Caught up in your smile, I'm happy as a child.


Hope - Bring me flowers.

måndag

Hallå på er. Sitter och kollar på reprisen av Gossip girl, så roligt har jag. Har varit en kort skoldag idag. Började 9.35 istället för 8.20, baletten var inställd för att dom blivande sjuorna gick på uttagning för dansfördjupning nästa år. Sen matte, engelska, lunch, fysik och spanska. Alltså det var nog den längsta fysiklektionen jag någonsin haft. Våran lärare är gravid så hon jobbar typ halvtid och då hade vi en vikare och han är helkonstig. Jag fattade ingenting när han förklarade och jag höll på att somna. Aja, skoldagen är slut och nu väntar träning klockan fem.

Gossip girl-gänget.

Puss.

One tree hill.

Sitter och kollar på One tree hill, och sen blir det Gossip girl, älskar't! Förresten, matchen idag gick super, vi vann med 19-11. En härlig avslutning på säsongen! Efter det åkte familjen hem till mormor på födelsedagsmiddag typ. Åt lax och tårta, mums.
Idag kommer jag stupa i säng för jag är så himla trött! Så vi ses imorrn.

Bye

I taket lyser stjärnorna.

Åh, den var så himla bra! Filmen alltså. Och Sakke var så snygg! Se den, se den, se den. Om ni inte redan gjort det förstås.
Imorrn så ska jag upp halv sju eftersom det är match och efter det åker jag hem till mormor på födelsedagsmiddag så vi ses nog inte förräns på kvällen.

Puss!

Nobody knows it, but you got a secret smile, and you use it only for me.

Hej, Att du dömma gick super och så tjänade man 150 kr! Ungefär vid halv fem kommer Jennifer hit och vi ska faktiskt gå på bio, I taket lyser stjärnorna. Äntligen ska man få se den. Jag skulle ha sett den tidigare, men det blev uppskjutet. Jag hoppas den är bra, boken är i alla fall grym. Jag har läst den för längesedan och så har vi nu börjat läsa den i skolan. Men nu, ska jag äta något.



Puss

Freaky friday.

Kanske inte så freaky, men en bra i alla fall. Var ju skola som vanligt och på hemkunskapen så gjorde vi linssoppa och plättar. Jag, Carro och Jassi gjorde en dubbelsats plättsmet så vi fick typ 15 plättar var, vi var så himla mätta efter det kan jag säga. Vi pallade inte äns äta upp alla, haha. Och sen så har ju våran klass kommit till regionsfinal i teknik åttan! Vi var en av dom fyra bästa av typ 42 skolor och typ 170 klasser! Shit, att vi var så smarta trodde jag aldrig, haha. Så den 23 april ska vi åka till Linköping och tävla i regionsfinalen. Det är första gången någon åtta på Engelbrekt har kommit så långt så våra klassföreståndare är jättestolta, haha.
Aja, sen efter skolan åkte jag, Julia och Elel till Sötvaruhuset ute i Marieberg och så fikade vi på Ikea, hehe. Och efter det åkte vi in till stan och kolla på när vårat lag spelade match. Ja det gick sådär, förlorade med 13-17. Men på söndag blir det match igen, sista seriematchen, tråkigt! Det är samling halv åtta på morgonen (!) vid Risbergska, borta mot Västerås.
Och imorrn ska jag dömma f98/97 match, ska bli jättekul!



Julia och Elvira, två fina vänner.

Love

Breeze in the air.

Jaa, jag har nog inte så mycket att säga egentligen. Har bara lite lust att blogga. Just nu sitter jag och pratar med Julia på msn i alla fall. Jag hjälper henne med en grej hon ska göra på engelskan imorrn, och någon bra idé har jag gett henne i alla fall. Och jaa, träningen gick bra. Japp, det var ett roligt inlägg, eller inte. Måste nog sluta skriva innan det blir ett alldeles för onödigt inlägg.

Puss.

Thursday afternoon.

Har nyss ätit mellanmål och jag tänkte kolla lite på Gilmore Girls. Ikväll är det träning. Har inte varit en sån händelserik dag så jag har inte så mycket att skriva just nu.  Just ja, jag ska praoa på Korthuset (affär med en massa prylar) vecka 13 och 14. Se väl inte fram emot det så mycket. En sak jag däremot ser fram emot är min födelsedag somär om en vecka och tre dagar! Jippie!


Bild som jag redigerat på picnik.com.

Kramar


Dagens



Jeans - Lee, fodral - Monki, skjorta - gammal, halsband - Ur&Penn.

Kram

I'm tired now I'll see you when I wake up, I heard it's pretty where you are.

Heej! Hade det skitkul i Romme igår! Jag har lärt mig att åka ordentligt nu, och jag ramlade typ bara tre gånger i backen (och typ tre gånger när jag gick av ankarliften, men dom räknas inte, hehe). Så jag är stolt över mig själv! Hihi.
Idag är jag i alla fall supertrött. Eftersom jag gick upp halv sex och åkte sen skidor i sju timmar är det kanske inte så konstigt.
Men min lediga eftermiddag har jag pluggat (som vanligt) och jag tänkte gå upp och duscha nu och sen blir det väl mat och Grey's Anatomy som vanligt! Kommer kanske upp en dagens outfit sen, om jag hinner. Men vi ses!

Puss.

Monday morning came to soon.

Sitter och kollar på Tyra show. Riktigt bra program. Ni vet Tyra Banks la ju av med modellandet och startade med sin tv-show istället. Jag gillar henne, hon är en riktigt bra förebild. Säger alltid att man ska vara stolt över sig själv och hon är inte pinnsmal heller. Idag på programmet har hon inge smink och myskläder, det handlar om att kändisarna faktiskt inte är perfekta. Det tycker jag är bra. Hon tar alltid upp viktiga ämnen. Ett bra program alltså, som jag tipsar er att se.

Ah, i alla fall så ska jag åka och träna om 45 minuter. Jag är faktiskt träningsugen så det ska bli roligt! Och imorrn blir det Romme och åka skidor! Vi åker vid sju på morgonen och kommer hem sju på kvällen. Så det blir uppdatering då om jag orkar. Puss!

Bring me flowers and talk for hours.

Hallå. Ja, har inte hittat på så mycket idag. Jag städade lite i min garderob, jag känner att det är väldigt fullt där. Jag skulle göra vad som helst för en walk-in-closet! I alla fall en lite större garderob. Jag har också läst lite. Just nu läser jag en bok som heter En shopaholic säger ja av Sophie Kinsella (ni kan läsa här nedanför vad boken handlar om). Fast jag blir arg på huvudpersonen för att hon inte kan bestämma sig, hehe. Det är felet med mig, om jag följer ett tv-program eller läser en bok så blir jag jätte insatt i det, lite för insatt för mitt eget bästa, hehe. Aja, när jag städade ur min garderob hittade jag alla mina fina bälten, som jag inte har någon aning om vart jag ska förvara. Man skulle ha en bält-hängare.




Kram.

Sunday, not so sunny.

Jahapp, då var det söndag = helgen är slut. Jag orkar inte gå till skolan imorrn. Fast ljuspunkten är att på tisdag åker vi till Romme! Fast jag måste erkänna att jag är lite nervös eftersom det var ett år sen jag åkte skidor.
I alla fall så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Om någon av mina vänner läser det här får du gärna slå en pling till mig!


Aja, puss.

RSS 2.0