ny design.

har fixat nu header och så. fast jag är inte riktigt nöjd, jag ska fixa mer med den, men inte idag.


Ledigt.

Summerclothes
Summerclothes by siriherself featuring Forever21 day dresses
Ge mig!

Hallå bloggen. Sitter just nu och kollar lite på Gossip girl som jag spelat in. Har egentligen redan sett det, men jag kollade på One tree hill innan som jag spelat in och efter det kom Gossip girl och det finns inget annat att kolla på ändå. Har i alla fall varit och simmat med Julia och Elel på förmiddagen, skönt att köra några längder eftersom jag inte ska vara med på träningen ikväll, jag ska ju till Jacque.

love

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.

Hej, hej, hej. Jag har bara för ett litet tag sen kommit hem från Tullängsskolan. Det är dansens idag, så vi har dansat men dansen på skolan. Ja, det gick ju sådär. Alla var ju inte jättetaggade om man säger så.. Men, annars så är livet bra för jag har kompledigt imorrnoch behöver inte gå till skolan. Ska sova länge imorrn, det behöver jag. Sen ska jag simma med Elel, sen på kvällen ska vi tjejer vara hemma hos Jacque och grilla och kanske kolla majbrasa vid slottet. Äntligen maj snart också!
Dagens outfit i alla fall.

Klänning - H&M, jeansjacka - Monki, skor - Nike.

Förresten så har jag och Jassi sjungit på låten 17 år med Veronica Maggio hela eftermiddagen. Så himla bra!

pussar

Each confession I make translates to you as an insult.


Hej. Invigde min jeankjol från Wrangler för den här våren idag. Gillar den väldigt mycket faktiskt, men jag brukar inte använda den på vintern. Förövrigt så har jag strumpbyxor från H&M, t-shirt från Cheap monday och diverse halsband. Jag försökte också få till lite vågigt hår genom att sova med flätor. Det är fint först, men direkt när jag kommer ut så försvinner det typ. Synd att det inte kan hålla. Ibland önskar jag faktiskt att jag hade självlockigthår. Fast bara ibland, för jag är nöjd med det som det är.
Annars så har dagen varit okej. Skola och sen dans. Och snart blire Ugly Betty, Desperate Housewives och Christine, me love tisdagar, hihi.

bye bye beautiful

jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Hej. Har varit en väldigt trött dag idag, med tanke på helgen och så. Så ja, jag tänkte gå och lägga mig om en liten stund faktiskt. Skolan var i alla fall helt okej. På eftermiddagen fick jag värsta godissuget, jag vart så himla sugen på godis. Så efter skolan kila jag över till Ica och köpte mig en godis påse, och det var gott kan jag säga! Ah, och efter det så drog jag till skolan vid fem igen för öppet hus. Ja, vi gjorde ju inte så himlans mycket, men kompledigt på valborg får vi i alla fall. Jag längtar till valborg för då ska jag sova heeela förmiddagen, det är vad jag behöver just nu.
Men vi ses imorrn.

hej

Beyonce - Halo



Har ingenting att säga idag. Bara att jag är så himla trött.

KAIK-cupen.

Hej. Nu är jag hemma. Fast det har jag varit i några timmar nu. Men i alla fall så har jag haft jättekul den här helgen! Umgåtts med tjejerna i laget och spelat handboll! Vi åkte dit med två lag, ett B-flickslag och ett A-flickslag (eftersom 93:or i vårt lag). Jag spelade i A-flickslaget. På lördagen spelade vi fyra matcher. Första var mot Norrköping KIK och vi vann med 13-6, sen spelade vi mot Cyrus och förlorade med 10-9, sen mot Skå IK vi vann med 10-9, sen mot GT/76 vi förlorade med 10-5. Vi spelade riktigt bra alla matcher, förutom i slutet av sista matchen för då var alla trötta. Men vi kom tvåa i gruppen och gick vidare till A-slutspel (det finns A och B-slutspel)! Sen på söndagen så spelade vi direkt semifinal och där vann vi, men jag vet inte med hur mycket. Det skillde bara ett mål i alla fall. Så vi fick till final, men vi förlorade tyvärr. Vi kom i alla fall tvåa och det är ju super! Fick medalj och poal och allt. I alla fall så har alla i laget kämpat på jättebra i helgen!

Ja, det var väl hur det gick, hehe. Nu ska jag sova snart för jag är så himla trött!

Puss bloggen!

dagens


Jeans - Lee, spetslinne och tröja - Gina tricot, halsband - Topshop.

Jag känner att jag inte bloggat på ett litet tag. Men igår var jag fullt upptagen, jag var inte hemma på hela dagen. Klockan halv åtta (på morgonen) åkte min klass (8G) till Linköping och tävlade i regionsfinalen i teknikåttan. Tre i min klass var med och tävlade, det var en massa frågor. Först tävlade vi semifinal och då gick vi vidare till final. Sen på finalen förlorade vi, men egentligen borde vi ha vunnit. Vi hade rätt på ett svar, men det gilldes inte för att "det inte var för tydligt ritat", man ba what? Aja, vi vann ändå femtusen till klasskassan dey är ju alltid något.

Men nu ska jag snart iväg igen. Vid 18.30 ska jag vara på Risbergskaskolan för därifrån ska mitt lag åka med buss till Katrineholm. Vi ska på cup! Ska bli himla roligt! Fast en mindre rolig sak är att våran första match imorrn börjar klockan åtta! Det är därför vi åker dit redan ikväll.

Men vi ses väl på söndag! Puss.

Busy, busy, busy!

Hejhej, har int kunnat blogga för jag har prov på torsdag och det betyder plugg, plugg och åter plugg. Men nu är jag klar, trorja, får väl läsa igenom det en gång till kanske. Vi har i alla fall prov i världens tråkigaste ämne, fysik. Och dey här kapitlet handlar om optik. Så himla tråkigt!
Ah, jag kommer i alla fall inte hinna blogga imorrn. Först ska jag till skolan 07.30, för vi ska åka till Linköping med klassen (ni vet, vi gick vidare till regionsfinalen i teknik åttan). Och jag kommer inte vara hemma förräns vid fem och då ska jag kolla på 8C lilla dansuppvisning och efter det så har min klass (vi som dansar) liten dansuppvisning och jag är nog hemma halv tio, typ. Och då kommer jag vara så trött att jag inte har ork till någonting. Så, tjing! Och så ses vi på fredag (då jag åker på cup förresten).

You reminded me, there's nothing to see.

Hej. Skola idag. Tränat till dansuppvisningen på baletten. Vi får se hur det går, jag är faktiskt inte supersäker på dansen. Aja, det får gå. Ikväll, kl 17.30, ska jag kolla på min lillasyrras dasuppvisning. Alltså varje dansklass på Engelbrekt har en varsin varannat år. Och varannat år har vi stor dansppvisning, det är roligast. Men nu lyssnar jag på musik och snart ska jag äta.

hej

I'm gonna find you if I keep living.

Hej. Vaknade idag vid tio. Åt frukost, gjorde mig iordning. Och sen mötte jag Julia vid tolv och vi åkte och simmade, 1 km. Och nyss har jag kommit hem från Marieberg med Jacque. Vi har gått runt och kollat i affärer, men inte köpt nåt eftersom jag är pank. Förutom en massa tuggummin då, haha. Justja, och så har jag hittat en jättefin klänning och ett par snygga skor till skolavslutningen. Jag vill ha säger jag bara! Nu ska jag i alla fall kolla på tv resten av kvällen. Och imorrn är det skola igen. Balett första lektionen, jag pallar inte!


Och det här hade jag på mig idag.
Leggings och tröja - Gina tricot, stövlar, halsduk och jacka - syrrans.

hejdå

23.16

hej. Jag har nyss kommit hem från Jacque, vi har kollat på Hey Baberiba, hehe. Innan det så har jag övat på tvåminutaren (dans) med Jennifer och Elel, städat balkongen med mamma och lagat taco's.

hey

The Kooks - Naive


Jag lyssnar sönder på den här låten. Så himla bra!

17 again

Filmen var bra. Och hade inte Zac Efron varit med i den hade den nog inte varit det. Då hade jag nog inte sett den alls, hehe. Men han är ju så sjukt snygg den människan! Filmen handlar i alla fall om 37 årig Mike som var basketstjärna i High school. Men nu är hans liv jätte misslyckat. Han ska skilja sig och hans barn vill inte veta av honom. Men en dag när han är påväg hem i bilen ser han sin gamla vaktmästare stå på en bro. Det åker förbi en lastbil och sen är vaktmästaren borta. Han hoppar ur bilen och springer fram till bron. Sen ramlar han i. Och efter det när han kollar sig i spegeln så är han 17 år igen.
Ja, den vuxna Mike spelas av Matthew Perry (från Vänner) och 17 åriga Mike spelas alltså av Zac Efron (från High school musical). Om man vill ha sig ett gott skratt är den sevärd. För jag skrattade flera gånger under filmen, jag skrattade tillochmed när man verkligen inte skulle skratta, haha.


My secret combination is a mystery for you.

Hallå! Jätteskön skoldag idag. Hade inga lektioner alls faktiskt. På morgonen träffades hela klassen utanför ishallen och så kollade vi på Showetime on ice. Malin och Carro åker ju konståkning så dom är med, det var jätte bra, speciellt Malin och Carro! Sen så efter det hade vi inga lektioner så vi fick gå hem, slutade alltså klockan 11.00. Himlans skönt. Jag, Hanna, Jassi och Elel gick på stan. Nu ska jag i alla fall iväg och spela träningsmatch mot 94:a killarna. Önska mig lycka till!
Och ikväll ska jag gå på bio och se 17 again (med Zac Efron!) med Jennifer, Vickan, Hanna och Jacque.

puss

The best there is.


(gammal bild från typ femman)

Det har bara varit handbollsuppehåll i två veckor. Men så fort jag börja spela så kände jag att jag saknat det. Handboll är verkligen det bästa som finns!

Sometimes you can't make it on your own.

Hallå. Sitter framför tvn och äter ägg macka och dricker o'boy just nu. Senare ska jag iväg på den första handbollsträningen på 2 veckor. Det ska bli roligt! Annars så har dagen varit bra. På dansen övar vi till dansuppviningen som är om en vecka. Och efter dansen gick vi och såg en teater på Länsteatern, den var ganska konstig. Jag fattade inte riktigt. Men det brukar vara så. Teatrarna som skolorna får se är alltid konstiga.

Tröja - Monki, jeans - Cheap monday (dom håller på att falla ihop, så himla utslitnad), jacka och ring - syrrans, väska - Svea, skor - Nike.

Aja, nu ska jag kolla på Vänner, ciao!

hej

Skolan var väl ok. Ska i alla fall dra hem till Lolo nu. Vad vi ska göra vet jag inte, men det är en annan femma, haha.


puss


Oh, you're so naive.

Har typ nyss kommit hem från dansen. Och jag sitter just nu och lyssnar på musik. Älska Spotify säger jag bara! Första skoldagen idag också, var väl helt okej. Men det hade inte skadat med en veckas lov till.
Aja, ikväll blire Ugly Betty och sen dubbelavsnitt av Desperate Housewives, I like!

Här är i alla fall Björn Borg-trosorna jag fick i födelsedagspresent.


Och dagens outfit.

Tröja - H&M, strumpbyxor - H&M, jacka - Carlings, halsduk - syrrans, väska - second hand, armband - Wedins och svarta naglar. Btw. Jag känner att strumpbyxorna har blivit favoriter!

Hejdå


Brieost och The hills.



Nu ska jag äta brieost macka, dricka o´boy och fortsätta kolla på The Hills!
Btw. visst var det fina bilder? haha


kiss


Kvar i nått jag lämnat.

Hej. Jag fick två par Björn Borg-trosor av farfar, Kerstin, farbror Hasse och Lena. Tack!
Ah, jag har i alla fall nyss kollat klart på Gossip Girl, jädra bra program det där! Och nu hade jag tänkt börja kolla på andra säsongen av The Hills! Också ett himla bra program.
Btw. Rubriken är en jätte bra Melissa Horn-låt!



Klänning - Monki (nya! som jag köpte i Sthlm), bälte - Monki + jeansjacka, sjal, ring och sneakers.

Ciao

Sunnyday

Hej. Hade det roligt igår kväll. Vi åt och kollade på film. Ah, idag så ska jag, mamma och pappa (Hanna och Tove kan inte följa  med) till farfar i Västerås. Vi ska dit och äta lite mat och fira mig i efterskott. Vi har inte kunnat ha något födelsedagsfirande för släkten för att min farbror jobbar så mycket. Så vi åker dit istället! Ska väl bli trevligt. Jag bloggar senare ikväll.

Ses då!

I'm kicking down the walls, I gotta make them fall.

Hej. Lördag idag. Och soligt. Fast jag har inga direkta planer på att gå ut, hehe. Det kanske man borde göra eftersom det är så fint väder. Men jag var ju ute igår så. I alla fall så vakna jag vid elva och efter det så har jag kollat på Flykten från hönsgården, High school musical 3 och fixat lite på en skjorta som jag typ inte använt. Jag tänkte fixa till den så den blir fin, jag har bytt knappar och lite så, men jag är inte riktigt klar ännu.
Annars idag så är det ju påskafton och vi ska till några kompisar ikväll. Och just ja, igår fick jag påskägg! Påsktanten kom, hahaha.

Nu: kolla på The Hills, jag är helt insnöad på det programmet.

Love

Dagens outfit.


Invigde min nya jeansjacka idag, eftersom det är så fint väder!
Jeansjacka - Monki, tunika - Gina tricot, kjol (under) - Monki, strumpbyxor - H&M, halsduk - syrrans, väska - second hand. (sorry för mitt ansiktsttryck, det ser väldigt konstigt ut)

Puss

Today,was a good day.

Hej! Gick på medelpasset klockan 11.00 på Friskis & Svettis imorse. Det var kul och ett bra sätt att komma igång på morgonen! Efter det så träffade jag Jacque och vi satt i Stadsparken i några timmar och solade och snackade. Sen drog vi till Ica och köpte naturgodis (mums) och satte oss på en bänk vi slottet och snacka ännu mer. Alltså en heldag med Jacque! Mys.





Hugs.

No one else can feel it for you, only you can let it in.

Har börjat kollat på The Hills nu, jag har sett 5 avsnitt på mtv.se. Det är riktigt bra så jag har tänkt att se alla säsonger, haha. Det är så bra att det finns att se på internet, för jag vet typ inte när det går på tv och så går det på konstiga tider. Nu kan jag kolla när jag vill!


Pussar

Maia Hirasawa - Mattis & Maia

Hej. Vaknade inte förrän klockan 11.50 idag. Jag tänkte åka och simma men så visar det sig att det bara finns 10 kr på mitt konto. Vart tar pengarna vägen?! Men nu har mamma lagt in 100 kr, så nu har jag lite. Aja, jag sket i att simma och åkte hem till mormor istället. Jag fick 50 spänn och lite godis eftersom det är påsk och så kollade vi på en massa bilder. Från när mamma var liten, mormor var ung, skolavslutningar, midsommrar, födelsedagar och mer. Jag älskar att titta på kort, man minns rolig saker som hänt. Roligast var att titta på när mamma var liten, hon var så himla söt! Men jag kan ändå inte tänka mig att min mamma sprungit runt i blöja liksom!

Aja, nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit på medelpass på Friskis & Svettis, kul! Jag ska nog gå på medel imorrn klockan 11.00 med. Men nu, ska jag snart äta och sen bara ta det lungt hela kvällen.

I'll miss you

7 things - Miley Cyrus

Har inte så mycket för mig så jag lägger ut den här. Svaren ska börja på samma bokstav som sitt namn. (tog den från elinhjelmestig.blogg.se)

1. Vad heter du? Siri
2. Ett ord på fyra bokstäver? Sopa
3. Flicknamn? Stina
4. Pojknamn? Simon
5. Yrke? Städare
6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? Strumpbyxor
8. Mat? Skinka
9. Sak i badrummet? Smink
10. Plats/stad? Stockholm
11. Orsak att vara sen? Somnade
12. Något man skriker? Snygging! (haha
13. Film? Sagan om ringen
14. Något man dricker? Saft
15. Band? Spice girls (om det räknas?)
16. Djur? Spindel
17. Gatunamn? Sturegatan
18. Bil? Saab
19. Sång? Samson - Regina Spektor
20. Aktivitet med mer än 1 spelare? Soccer (hehe

Jepp, vad underhållande det här var då. Haha. I alla fall så kom jag hem från Elel kvart över elva. Vi kollade på Systrar i jeans: andra sommaren och åt glass. Mys. Men. Nu ska jag nog sova snart eftersom klockan är kvart över tolv.

Goodbye.


Hemma hos Lovisa.

Sitter i Lolos soffa just nu. Jassi har åkt hem, Jennifer skriver på Lolos tavla och Jacque och Lolo ligger i sängen och snackar om att hämnas, haha. Aja, ska väl vara här en stund till, hur länge vet jag inte. Men sen drar jag vidare till Elel. Ses imorrn då!

kram

Dagens 8/4-09


Tröja - Gina tricot, strumpbyxor - H&M, halsband - Indiska.

Det blev ingen picknick pga vädret. Istället så åker vi hem till Lolo och umgås. Jag ska dit efter jag har varit hos optikern klockan 15.00. Japp, nya linser behöver köpas.
Och så har ju Julia kommit hem från New York, den lyckosten! Så ikväll blire väl film med henne och Elel, sova över också..?

Love

Tittar på Grey's Anatomy.

Hallå. När jag vaknade i morse kände jag att jag hade ont i nacken och det har jag fortfarande. Jag vet inte vad jag har gjort, jag måste ha legat på något konstigt sätt inatt. Och inte nog med det, jag har typ ögoninfluensa eller något för mitt ena ögonlock är uppsvullnat. Aja, annars så ska det bli picknick med kompisarna idag. Om det är bra väder förstås, annars hittar vi på nåt annat. Det är ju typ stor risk för regn idag.

Kram

Put it in pictures.



Det här köpte jag på tjejkvällen. Tröja från H&Ms killavdelning, solglasögon (love them) från Glitter och halsband från Indiska! fick 20% rabatt på halsbandet och solglasögonen.




I lördags (påväg till fest hos Vickan).


Hanna och jag i Stockholm.

Ah, det här väl vad som hänt på senaste tiden. Jag kom i alla fall hem från Jennifer för en halvtimma sen och om en timma kommer Jassi, Jacque och Lolo och så blire flmkväll. Men nu ska jag hoppa in i duschen!

See ya! Puss.

Home from the big city!

Hej! Har nyss kommit hem från Stockholm! Jag tror inte jag har berättat att jag skulle dit. Men jag har i alla fall fått min födelsedagspresent. En resa till Stockholm för att se High school musical på Göta Lejon (alltså den svenska musikalen). Den var jättebra! Verkligen värd att se! Efter musikalen åt vi på Hard Rock Café (jättegoda hamburgare). Och idag gick vi lite på stan, jag köpte en concealer. Och just ja, jag hade det jättekul i lördags också då jag var på födelsedagsfest hos Vickan. Av mig, Elel, Jacque, Jassi och Jennifer fick en par skor och en fyrklöver som man ska odla, haha. Aja, nu ska jag i alla fall ta bussen ut till Jennifer. Hade tänkt att visa vad jag köpte på tjejkvällen nu, men jag hinner inte, tyvärr. Vi ses i alla fall imorrrn!

Pussar och kramar.

.,?!

Ja, jag hade ingen bättre rubrik, hehe.
Ah, att simma gick super i alla fall. Och efteråt körde jag och Elel styrketräning i vattnet, det var roligt haha. Imorrn så ska jag upp typ 06.45 för jag ska vara på Risbergskaskolan kl 8.00, segt. Ska jobba på Örebrocupen i innabandy. Då vet nivart jag är på förmiddagen. Ska väl gå och lägga mig snart men först ska jag läsa När jag hör din röst, har bara några kapitel kvar nu.
Och just ja, jag ska visa vad jag köpte på tjejkvällen i torsdags också!

puss

Hello, hello, it's good to be back.

Hej! Dagen har varit bra. Som ni vet så var det ju sista dagen på praon. Fick faktiskt 250:- i presentkort på Korthuset. Haha. Det var snällt! Det är en sak ni ska veta om Korthuset, under hela affären så finns det två stora lager! Och där nere sitter man t.ex. och prismärker. Dom har ju ingen sån där grej som man tar mot sträckkoden utan man måste sätta prislappar. Och shit vam mycket man måste prismärke.
Aja, nog om det. Nu ska jag byta om och sen åka och möta Elvira. Vi ska simma!


Goodbye my lover, goodbye my friend.

Hit me with your best shot.


Tröja - storasyrrans, leggings - BikBok.

Hellu. Hur mårs? Ja, själv är det bra. Det är sista dagen på praoen imorrn, och jag kommer faktiskt sakna det lite lite, men bara lite. Kommer sakna dom som jobba där för dom var så snälla. Annars ska det bara bli skönt att det är över. Och jag kan ju säga såhär, att jobba på Korthuset är inte mitt framtida drömjobb. Ska bli riktigt skönt med påsklov!
Ah, om ungefär en halvtimma ska jag i alla fall träffa mina tjejor och vi ska äta på Gröna grodan (som ni redan vet), ska bli mys ju!

Bye bye beautiful.

Hemma på lunch.

Hej är hemma på lunch nu. Har ätit lasange om ni vill veta. Gjorde inte så himla mycket nu på förmiddagen. Flyttade upp några hyllor bara. På eftermiddagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men efter praoen kl 17.00 så ska jag träffa kompisarna och så ska vi äta på Gröna grodan och sen efter det är det jejkväll på stan. Ska bli roligt att träffa dom, för det var ett tag sen nu. Jag är van att träffa dom varje dag eftersom vi går i samma klass, men nu har vi ju prao. Aja, jag bloggar senare igen!¨

Puss.

Brighton here we come!

Just ja, glömde att säga att nu är det bokat och klart! I juli drar jag, Jacque och Lolo till Brighton på språkresa. Åh hurra vad roligt det ska bli! Jag är taggad!


(Btw. Grattis till min fina vän Viktoria som blir 15 idag! Hipp, hipp hurra!)

Let the sun in!

Åh. Vår. Yes. Äntligen. Sol och varmt ute. Jag har gått en riktig långpromenad i min vårjacka, så himla härligt. Jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig nu. Det skulle inte fövåna mig om det började snöa nästa vecka...
Aja, nu är det onsdag som betyder Grey's Anatomy! Annars så har praon vart som vanligt och jag köpte även med mig lite godis hem. När man jobbar eller praktiserar där får man 25% rabatt på allt i affären. Och så har dom jättegoda chokladägg, haha. Jaja, ha en bra kväll i vårvädret och så ses vi imorrn.

Jeans - Cheap monday, linne - WESC, kofta - H&M.

Love.

RSS 2.0