dagens



Perfekt outfit för en het dag som denna.
shorts - h&m, tubtopp - gina tricot, kofta - h&m, väska - second hand, skor - vagabond.


nya jeansshorts och ett tillägg på "vill ha-listan"


De här finfina jeansshortsen köpte jag på Carlings för 199:- idag. Perfekta att ha i sommar. De kommer bli välanvända. Jag hade tillochmed tänkt att slänga på mig dem ikväll när vi ska och titta på syrran.


Den här känningen är så himla fin! Jag hittade den inne på Åhléns när jag var runt på stan idag. Synd att jag redan har köpt skolavslutningsklänning (fast jag älskar den jag ska ha nu), annars hade jag nog slagit till. I alla fall ett tips till någon som inte köpt avslutningskläder. Fast jag funderar på att köpa den i alla fall, den är ju så fin!

hej

someday I will find you

Tjosan. Stekhet söndag idag. Så himla varmt ute, uppåt en trettio grader. Det är härligt. Fast jag har inte gjort så himla mycket idag. Varit runt på stan ett tag och köpt ett par jeansshorts. Så kan man bocka av en sak från listan på grejer jag ska köpa, hehe. Fast det mesta jag behöver är fixat, nu handlar det mest om vad jag vill ha.

Vid sex ungefär så ska min familj gå och kolla på min storasyster som är med i en föreställning. Det är en grej på hennes skola, det heter Stjärnparaden. Det är två akter. I första akten är det teater som Tove är med i. Och i andra akten är det dans, musik och lite mer teater. Jag har gått och sett det här i två år nu och det har varit lika kul varje gång. Så jag ser fram emot ikväll!

Aja, men nu tänkte jag antingen lägga mig på balkongen och sola är sätta mig på inglasade balkongen och läsa. Det blir nog sistnämnda för jag känner att jag solat tillräckligt den här helgen.

puss, jag visar nya shortsen sen!

today is just another day

Hallå. Riktigt sommarväder ute nu! Älskar't! Jag hoppas det i kan hålla i sig tills vi åker till Brighton. Då får det spöregna om det vill. Men sen när vi kommer hem igen kan vädret bli bra igen, haha. Men det är i alla fall jättehärligt med sådan här värme. Det måste vara över en 20 grader och det är ganska ovanligt för en svensk sommar. Men jag kan tänka mig att det bara håller en bit in i juni och sen kommer spöregnet.

I alla fall. Idag har jag varit lite i stadsparken med Julia, Elvira och några av Julias kompisar. Det är YEAH-festivalen, typ en massa band. Aja, jag, Julia och Elvira stanna inte så länge vi drog till Alnägsbadet och la oss och sola, men vi pallade inte att bada. Och om typ en timma ska jag vara hos Elvira igen och så ska vi väl hitta på nåt ikväll!

kram

Gårdagen/kvällen i bilder.







<3

shoe me


Väldigt fin sko som kommer till Din sko i höst.

Jag har haft en väldigt mysig kväll och imorrn kommer lite bilder!

juni juli augusti september, hela sommar går

Tja. Jag och Jassi har legat uppe på balkongen i varsin solstol och stekt dom två senaste timmarna. Väldigt härligt, man vill ju gärna bygga upp en bränna inför skolavslutningen och Brighton. Eftersom jag ska ha bara ben på skolavslutningen så är det ju inte så kul om dom är likbleka.
Aja, nu ska vi i alla fall sätta oss på den inglasade balkongen (mitt favoritställe i hela lägenheten på sommaren!) och spela lite kort. Sen kanske sola lite till.

Men vid sju ska vi möta upp Hanna, Lolo och Jennifer och så ska vi åka till Stadsparken och ha lite knytis. Årets första picknikc!

hej hopp sommarn är här!

Monki vår -09

Gick in på Monkis hemsida och hittade lite fina grejer. Det här skulle jag defenitivt vilja ha till sommaren och Brighton!


jag har slitit ut så många skor i en stad där inga längre bor

Helllllo. Vanlig dag idag. Har inte hänt så mycket, bara att det har blåst storm i Örebro. Så därför kunde jag inte ha min nya skor. Men om det blir bra väder imorrn eller på fredag, då jäklar ska jag ha dom, hehe. Men jag gillar verkligen mina nya skor, så det skulle vara bra om det inte blåste så.

Annars så har jag varit hemma hos Lolo och ätit världens godaste köttfärssås. Jag lovar att Lolo köttefärssås är bäst, fast det var väldigt starkt idag. Jag fick hälla i mig saften som vi drack, haha.
Vi har nu också skickat iväg ett mail till våran världfamilj i Brighton (språkresan, nivet), och jag är så taggad nu. Det enda jobbiga kommer bli vad jag ska ta med mig. Jag kommer vilja ha med mig hela garderoben men man ska ju shoppa lite där också. Ah, snacka i-landsproblem, hehe.

aja, snart Grey's. och så ses vi imorrn!

dagens


tröja - gina tricot, kjol - wrangler, leggings - gina tricot, diverse halsband.

goodbye my almost lover, goodbye my hopeless dream

Hej! Tisdag idag då Och jag mår bra. Skola som vanligt och efter det så gick jag på stan med Hanna och Jassi, vi åt lite på Java (brieost och salami macka och milkshake, tacka gudarna för det!)och satt och snacka där ett tag, det var mys <3. Sen kollade vi i lite affärer, och jag köpte ett par jättefina skor. Jag har sparat trehundra kronor den här månaden för att få köpa något åt mig själv och det var dom här skorna jag köpte.


Så himla fina är dom!! Kommer från Din Sko, 349 :-.

Efter stan så åkte vi till Kulturskolan och gick på Workshop (typ danslektion) med Emma Hedlund, hon är en professionell (jag var tvungen att slå upp det ordet i en ordbok för att veta hur det stavas, hur lyckad är man inte?!) och kom trea i So you think you can dance Scandinavia. Det var i alla fall jätteroligt. Vi dansade jazz, men väldigt olikt den jazzen vi gör på våra vanliga lektioner, så det var väldigt kul.

Tänkte lägga ut en dagens outfit precis efter det här inlägget för det var ett tag sen.

ses snart

ÖSK - BP

Hej. Har typ varit på ÖSK-match för ett litet tag sen. De mötte Brommapojkarna och det var inte så bra match kan jag ju säga. Sämsta hemmamatchen dom gjort hittills. Typ i mitten av andra halvlek kom dom på att dom var tvugna att kämpa lite. Det blev i alla fall oavgjort. 2-2. Men det hade varit bättre om dom vunnit för då hade ÖSK legat topp fyra i alla fall.


Btw, jag känner pandan (ösk:s maskot typ), haha.

Aja, annars har väl dagen varit helt okej. Har hänt lite grejer i skolan annars har det varit lungt. Efter skolan träffade jag Julia och vi åt glass och gick lite på stan. Och jag har hittat ett par jättefina skor som jag tänkte köpa. Jag har sparat lite pengar den här månaden för att köpa något fint åt mig själv, och jag tror det blir skorna.

Men, vi ses!

Nytt.



Ny klänning och nya skor till skolavslutningen. Skorna kommer från Din sko och klänningen kommer från Pepe jeans och den är köpt på MQ. Jag är riktigt nöjd!

Och en ny bikini till sommaren. Kommer från JC.

Det är i alla fall lite nytt. Och så ska jag väl berätta hur det gick i järnvägen cup. Vi kom till kvartsfinalen med båda lagen men där åkte vi ut. Riktigt surt för vi förlorade bara med ett mål! Aja, jag har haft en riktigt rolig helg, men nu är jag trött och så är jag alldeles solbränd i ansiktet, inte snyggt kan jag ju säga.

Men klockan 19.00 ska jag i alla fall se Gossip girl!

hej


john mayer - free fallin (igen)


Jag tror att det här kommer bli min nya favoritlåt. Så himla bra alltså!

järnvägen cup.

Jag kom hem från Hallsberg för ungefär en timma sen och jag har nyss ätit. Fläskfile med nån sås och bandspaghetti, gott vare! Det har i alla fall gått helt okej idag. Vi har med ett A-flickslag och ett B-flickslag. Jag spelade i B-flickslaget, men jag fick också vara med i en A-flicksmatch för att några skadat sig. I B-flick vann vi första matchen och förlora de andra två. I A-flick vann vi den matchen jag var med i och de förlorade de andra två. Så det blir B-slutspel för båda lagen imorrn. Klockan kvart över åtta ska jag vara där i alla fall.

Nu ikväll blire att ta det lungt och sen sova ganska tidigt. Imorrn när jag kommer hem får ni veta hur det gick.

adíos

john mayer - free fallin'

Hallå. Fredag idag och andra dagen på ledigheten. Himla skönt. Fast jag fick inte sova så mycke idag. Jag vaknade klockan kvart över åtta och var väldigt nästäppt så jag kunde inte somna om igen, jobbigt! Jag gick i alla fall upp och gick och la mig igen, fast i tv-soffan, haha. Sen låg jag och kollade på mtv ett tag och sen åt jag frukost.
I alla fall så har jag varit med Malin och Jennifer idag, mys. Och innan det så var jag och mamma på stan och där hittade vi lite. Ett par jättefin skor, som jag kollat på länge, till skolavslutningen och så en bikini. Jag ska visa typ ikväll eller imorrn, när jag lagt in bilderna.

Ikväll kommer jag sova tidigt för jag ska gå upp typ halv sju imorrn. För kl kvart i åtta ska jag vara i Hallsberg. Vi ska nämligen på cup. Sveriges största utomhuscup i handboll. Ska bli jätteroligt, men jobbigt att gå upp så tidigt! Aja, vi ses nog imorrn kväll trorja.

btw. rubriken är en jättebra låt jag tycker ni ska lyssna på!

kram.

!


Premiär för mina gladiatorsandaler! Då känns det att det verkligen är vår!

I'm back!

Hej! Nu är jag tillbaka och väldigt trött efter tre intensiva dagar. Dansuppvisningen vart himla bra och jag har haft jätteroligt! Vi hade med tre danser, prickiga prinsessor, svarta pantrar och sjölejon. Fast sjölejondansen var skitlätt och ganska löjlig. Men det var meningen att den skulle vara mer rolig än snygg.



Är i alla fall ledig idag. Har äntligen fått sova ordentligt, känns som om jag inte gjort det på flera veckor. Men jag är ändå trött. Ska sova imorrn och sen vara med Jennifer och Malin! Trevligt!
Nu: lyssnar på musik, Miley Cyrus - Bottom of the ocean, himla bra faktiskt, hehe. Aja, jag ska väl snart kolla film eller nåt sånt. Sen sova.

puss

cirkus med piruett!



Prickiga prinsessor på dansföreställingen Cirkus med piruett!

Nu har vi klarat av två skolföreställningar. Himla roligt! Klassen var och kollade imorse också. Men det enda dåliga var att vi inte fick dansa våran svarta panter-dans. Men det gör vi ikväll, då är det premiär för den offentliga. Och då kommer släkt och familj och kollar. Och sen så går jag i skolan imorrn och sen är det en offentlig på kvällen. Sen är det slut, sorgligt. Men det börjar ju i höst sen igen också!

Nu kollar jag på One tree hill och hade tänkt att äta lite.

Ses!

Med skidorna i högsta hugg


 
Hej. Jag sitter här just nu och lyssnar på Taylor Swift. Jag har gjort min engelskaläxa och jag har precis blivit klart med mitt repotage. Det handlar om min systers fjällenresa. För ett tag sen var hon med skolan i fjällen och åkte längdskidor från Abisko till Nikkaloukta i nio dagar, typ. Så jag har intervjuat henne och gjort ett repotage av det. Jag vet inte om det vart så himla bra, men det får duga. Egentligen ska det vara inlämnat på tisdag men jag är ju inte skolan då pga dansuppvisningen så jag får lämna in det imorrn istället. Det känns himla skönt att äntligen vara klar med det i alla fall.

Ah, om cirka en timma ska jag vara på Markurells och dansa. Sen efter det åker jag hem och kollar på Gossip girl. Det är verkligen i slutet av säsongen nu. Jag vet inte äns om det är några avsnitt kvar, förutom det här ikväll då. Men det är en himla bra serie, även om det inte går som man vill.

love

do you want to go to the seaside? i'm not saying that everybody wants to go

Var och dansade nu på förmiddagen, det gick bra och så bestämde vi att vi ska ha en extra träning klockan 18.00. Så då blir det ingen fysträning för mig, men jag och Hanna var ute och sprang 6 km istället. Så att man har fått lite motion. Fast det får man väl när man dansar med. I alla fall danserna vi har till våran dansuppvisning, dom är riktigt jobbiga!

Jag kom precis på att jag har en massa läxor som ska vara inne imorrn, fan! Ett engelskaarbete och repotaget vi håller på med på svenskan! Stress!

hejdå

At mormor's place

Halloj. Jag sitter hemma hos mormor och Berndt just nu. Hanna kollar på Eurovision song contest och mormor, Berndt (min mormors sambo) och mamma sitter vid köksbordet, medans jag sitter här. Vi har ätit grillad fläskfilé med potatisgratäng och sen glass till efterrätt. Gott det!

Är det någon som kollar på Eurovisionfinalen förresten? Inte jag i alla fall. Jag kollade när Sverige sjöng, men det var allt. Jag tycker det är väldigt segt. Typ 20 länder som ska sjunga och majoriteten av dom suger kort sagt. Och så är det ju typ redan bestämt vem som ska vinna. Jag har hört att Norge är segertippat. Det är i alla fall grannlandet och det är ju lite kul. Men det spelar egentligen ingen roll för mig om det är typ, Monaco som vinner, jag är inte så intresserad.

Ah. Imorrn blire dans, sen jag nog gå och byta ett par vita hotpants jag köpt till dansuppvisningen till en större storlek och sen ska jag på fysträning i Karlslund. Och den här gången ska jag inte missa bussen hem, som jag gjorde förra träningen. Då fick jag gå hem, inte kul.

bye beautiful

The haunting in Connecticut


När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonahåtervänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.

The Haunting in Connecticut är baserad på en sann, skakande historia om en familjs skrämmande möte med det övernaturligas allra mörkaste krafter.

Jag tycker att det var en väldigt bra skräckfilm. Speciellt att se på bio, eftersom det är många överraskningsscener. Vi hoppade till ganska många gånger. Fast den kunde vara lite tjatig, men annars riktigt bra. - Siri


lördag 17.04

Towe (en av mina bästa barndomsvänner som jag inte träffat på flera månader) har precis åkt. Hon har sovit här från igår till idag. Igår kväll gick vi på bio. Vi skulle se The haunting in Connecticut men när vi ska gå in märker vi att biljetterna vi köpt är till Hannah Montana, haha, han i kassan hade alltså hört fel och gett oss fel biljetter. Så när det var en kvart kvar tills filmen började fick vi springa ner till biljettkassan och byta, haha.
Och det här vara bara en rolig grej som hände igår. Gud, vad vi skrattade igår alltså. Tillslut värkte det i käkarna på oss, haha. Har i alla fall haft himla roligt.

 Resten av dagen ska jag typ duscha, fixa lite, ta det lungt, kolla på tv m.m. Jag orkar inte hitta på nåt eftersom jag ska upp så tidigt imorrn, halv nio. Jag ska nämligen och repa på Hjalmar Bergaman teatern imorrn. Det är första gången vi repar på scenen innan dansuppvisningen!

Justja, kan ju berätta att jag var på informationsmöte inför språkresan idag. Bara en månad och en dag kvar nu! Åh. Det ska bli så himla kul!

ciao!


dålig uppdatering, jag vet

hej. Jag har inte bloggat på ett tag. Men jag har varken haft dit eller ork för datorn. Och imorrn kommer en kompis hit som ska sova här så det blir inte så mycket blogg varken imorrn eller på lördag. Men förhoppningsvis på söndag.

Ja, annars har väl veckan vart okej. Igår var jag och Lolo och kollade på Entrés genrep, Jennifer och Jacque dansar där. Vi gick på genrepet för att vi inte palla betala för en biljett. Det är så himla dyrt. En biljett kostartyp 120 kr! Och det är dyrt i sånnahär sammanhang. Kulturskolans dansuppvisning kostar bara 40 kr för ungdom. Billigare.

Aja, vi ses väl på söndag!

this is real, this is me


klänning - h&m, strumpbyxor - h&m, tröja - gina tricot, halsband - blandat

Sitter och kollar på Vänner just nu och har nyss ätit hallon och vaniljyoughurt. Trevlans. Och om en timma och sjugo minuter så börjar dansen. Då blir det att öva för hela slanten! Jag längtar till dansuppvisningen! Ska bli så himla kul och det är bara en vecka kvar nu, yeey!

ses när vi ses

hemma 20.24

Kom hem från träningen för en stund sen och duschade nyss. Kul och träna men jobbigt också. Vi gjorde en massa benlyft. Typ, 300 på varje ben. Det var jobbigt kan jag säga.
Jag skulle gärna vilja gå på fotbollen nu, ÖSK mot Hammarby, men eftersom handbollsträningen slutade 19.30 så orkade jag inte åka bort dit. Jag måste ju hem och äta och duscha också. Men jag håller tummarna för ÖSK i alla fall, dom skulle behöva ta poäng nu. Det har inte gått så bra för Hammarby heller och man kan ju hoppas att det hjälper ÖSK lite.

Snart ska jag i alla fall äta taco's och typ kolla på tv och sen sova. Händer inte så mycket ikväll.

kram


Svar till Lisa.

Ja, jag fick en kommentar med frågor och jag visste inte hur jag skulle svara så här får du svar på dina frågor Lisa:

1. Om du behöver hjälp med hur du ska få dit en header och så, så ska du gå in på designadinblogg.se. Det var så jag lärde mig.
2. Mitt "tilltals namn" är Siri, jag heter alltså Siri. Och mitt mellannamn är Ebba. Men mina föräldrar tyckte att det lät finare att ha Ebba först det är därför jag heter Ebba Siri och inte Siri Ebba.
3. Jag har faktiskt ingen speciell stilikon. Men jag läser ganska mycket bloggar och så inspireras jag av mina syster som jag tycker har en väldigt fin klädstil.
4. Alltså, jag har inget speciellt favoritplagg. Men jag gillar det mesta, fast favoriten är nog ändå klänning. Jag älskar att använda det på sommaren.

Jag hoppas att du fick svar på det du ville veta!


..

hej alla.
Måndag idag.
Arbetslagets dag, men vi var med klassen. Gick till Naturens hus. Satt där och frös en timma. Åt mat där. Slutade efter det. Skulle ha velat göra nåt roligare, som att spela brännboll. Fast jag ska inte klaga på maten vi åt, den var jättegod!

Men nu ska jag till ekäng och träna handboll, see you.

tjing

Tips.


Innan jag kryper till kojs tänkte jag bara tipsa om lite smink.
Infallible concealer från L´oréal Paris och False lash effect mascara från MaxFactor. Concealern är riktigt bra. Täcker finnar och röda områden i ansiktet. Mascaran har jag inte haft speciellt länge, köpte den nu i veckan. Men jag tycker att den är riktigt bra hittills. Blir fin volym på fransarna. Förövrigt så har MaxFactor väldigt bra mascaror. Jag hade Masterpice Max förrut och den var också riktigt bra, men jag ville testa någon ny. Men letar du efter en mascara så ska du kolla hos MaxFactor. I alla fall, lite sminktips från mig!

godnatter

SM-finalerna i handboll, Globen, 9/5-09




Ja, som sagt så var ju jag i Globen igår och såg SM-finalerna i handboll. I dam finalen var det Sävehof mot Skövde och i herr matchen var det Allinsås mot Guif (eskilstuna).
Dam-matchen var inte så rolig, ganska seg. Skövde vart ganska så utklassade av Sävehof, det var synd för jag hejade på Skövde. Det är en Örebroare som spelar där. Sävehof vann i alla fall med 32 - 19 och det blev guld till dom.
I herr-matchen var det mycket mer spännande. Det var Allingsås mot Guif och det var väldigt jämt hela tiden, så man visste aldrig säkert vem som skulle vinna. Men tillslut blev det Allingsås som tog hem guldet (hejade på dom)! Med 29 - 26 tog dom hem segern. En sak som var lite kul var att vi satt bakom en massa Guifare, haha. Och dom skrek asmycket när Guif gjorde mål, så det var lite skadeglädje (om man kan säga så?) när Allingsås vann, hehe.

I alla fall så var det en väldigt rolig dag med laget (ja, dom som var med). Och så är det alltid roligt att kolla på handboll. När jag och Issa satt där så sa vi att en dag är det vi som är nere på den där planen och spelar SM-final. Det är verkligen något jag vill göra!

oh dance, I where a dancer all along

Hej. Blev ingen uppdatering igår för jag var i Stockholm hela dagen. Jag och endel ur laget var och såg SM-finalerna i Handboll i Globen. Jag ska berätta mera om det senare. Jag ska visa bilder också, men jag kan inte göra det nu för jag sitter vid fel dator (syrrans). I alla fall så har jag varit på Markurells hela förmiddagen och endel av eftermiddagen. Hela kulturskolans dans har varit där och repat igenom hela föreställningen. Och det tog lite längre tid än vad det egentligen ska..

Ah, förrutom att jag är väldigt trött så är det himla roligt. Jag älskar när förberedelserna för dansuppvisningen kör igång, man har liksom jobbat för det här hela året. Vecka 21, tisdag och onsdag så är dansuppvisningen. Två skolföreställningar på dagen och en offentlig på kvällen på tisdagen. Och en offentlig på onsdagen. Ska bli jättekul!

Men nu ska jag snart iväg på fysträning i Karlslund. Så otaggad. Men det är bara att kämpa på. Jag ska i alla fall försöka blogga ikväll.

bye bloggen

at the bottom of the ocean


Mumsig bild på Channing Tatum!

Hej alla människor. Om det nu är någon som läser min blogg....
Aja, det är fredag idag, men ingen träning. Det känns så himla konstigt eftersom jag är så van att ha träning på fredagar. Men när det inte är träning får man göra annat. Fast jag gjorde inte så mycket. Jag har suttit på balkongen (inglasad) hela eftermiddagen och läst och lyssnat på musik medans regnet har ösat ner i flera timmar. Ganska så mysigt. Det är i alla fall mysigt med regn när man är inomhus. Inte om man är påväg hem från skolan eller träningen och det ösar ner, då är det mindre trevligt.
Aja, jag har i alla fall ätit friterad kyckling och ris till kvällsmat med någon konstig currysås som gjorde fläckar på köksbordet. Och vid nio ska jag och Hanna kolla på en film som heter Panic Room, vet inte vilken kanal den går på. Men Kristen Stewart (som spelar Bella i Twilight) är med och då blev jag lite sugen på att se den.

Justja,. jag kan ju berätta varför det har varit lite oaktivt här. Igår la vårat internet av. Det var något med intsällningarna på nåt kort. Jag fatta inte riktigt när pappa förklara, men nu är det fixat i alla fall!

ciao


onsdag


Vågigt hår och hippiband idag. Jag har använt hippiebandet tre dagar i rad nu. Gillar det väldigt mycket!

Dagen har vart bra. Håltimma två lektioner. Dom två sista. Så vi fick sluta två timmar för tidigt, himla skönt! Typ vid fem nångång så ska jag träffa Karin och Julia och vi ska åka iväg till Karlslund och springa. Om det inte ösregnar förstås. Det har varit skitväder i Örebro hela dagen. Not so nice.

puss

and he tried to take your soul but didn't realise you keep it in a different hole



tubtopp - gina tricot, skjorta - gammal, jeans - cheap monday, halsband - indiska och ett gammalt, hårband - glitter

Hola! Hur mår världen? Jag mår bra, men är lite smått trött. Och jag fruktar den här veckan lite. För det händer så himla mycket. För det första är det plugg, vi ska göra ett repotage på svenskan och jag måste göra en intervju med min syrra till på fredag och så ska vi redovisa en läxa vi haft på dansen. Och för det andra är det träning, handboll igår, dans idag, springa två gånger imorrn, handboll på torsdag och så dans och handboll på söndag. Plus, att på lördag ska laget på SM-finalen i handboll i Globen på lördag. Vi åker kl 11.00 och kommer hem kl 00.00. Puh! Det blir mycket, men det klarar jag. Kommer i alla fall vara helt slut efter den här veckan. Men, jaja, ikväll ska jag ta det lungt. Kolla Ugly Betty, Desperate Housewives

hejdå

HEJ


Sitter här just nu och lyssnar på The kooks och jobbar på min bilduppsats. Jag måste säga att jag börjar tycka The kooks är riktigt bra faktiskt. Har aldrig lyssnat på dom förrut, men det är alltid kul att hitta ny musik som man gilar!
Aja, mitt bildarbete handlar om Claude Monet och jag ska skriva om honom och måla av en bild. Skriva om honom gör jag hemma, men måla får jag göra i skolan eftersom jag behöver vattenfärger och allt sånt där och det har jag inte hemma.
Justja, första träningen idag utomhus. Riktigt kul! Nu får man börja träna och peppa inför Järnvägen cup (som är en utomhus cup). Men. Nu ska jag fortsätta skriva.

ciao!

SÖNDAG KVÄLL



Maten på indiska resturangen Kashmir igår, jätte gott vare!

Hej. Julia åkte för en stund. Vi har gått på stan och kollat på Gossip Girl och One tree hill och innan det sprang vi 5 km i Karlsund, hurtiga tjejer!
I alla fall så blir jag lite frustrerad för One tree hill är jättedeppigt nu, alla ska typ dö och gör slut. Och i Gossip girl är det typ dramatik heeela tiden och alla blir tillsammans med folk man inte vill att dom ska bli tillsammans med. Störande! Funderar på att sluta kolla på Gossip girl. Men det kommer nog aldrig hända, haha. Ja, jag är nog lite för insatt... Men det är typiskt mig att bli jätteinsatt i ett program. Inte bra, haha.

Aja, nu ska jag nog kolla på nån film på trean som heter Never been kissed tror jag. Och efter det sova. Jag har sovmorgon imorrn med. Ingen balett, skönt! Börjar halv tio, kanske bloggar innan det.

ciao bello


DAGENS


Kjol - Topshop, linne - H&M, jeansjacka - Monki, glajjor - Glitter, väska - second hand.


Nya jeansen från Cheap monday.

Btw. Om Jennifer läser det här: jag har sett ditt sms och jag kan säga att jag också sett två killar utan tröja idag ;) haha.

MY DAY



Hej. Sitter på inglasade balkongen just nu. Jag har läst lite FRIDA, men nu sitter jag vid datan istället. Idag så har jag i alla fall solat i stadsparken med Julia och sen vart på stan. Jag har hittat en jättefin klänning och ett par fina skor till skolavslutningen, ska försöka övertala mamma nu. Men jag har pratat med henne förrut och då sa hon ja, hehe. Men just nu är mamma i Stockholm med en kompis och ska på teater så jag, pappa, hanna och tove (?) ska gå på Karishma (tror jag det heter) och äta indiskt, mums! Sen åker jag hem en stund till Julia. Skriver kanske ikväll också, annars ses vi imorrn.

tja


WHEN YOU CAME TO ME WITH YOUR BAD DREAMS AND YOUR FEARS


Hej hej. Ska precis börjar kolla på The Hills, men först tänkte jag visa mitt nya "hippieband". Rosa och flätat från glitter, himlans fint! Jag har också köpt ett par nya jeans som jag ska visa. Fast inte nu. Nu blire The Hills som sagt.

adios amigos

Valborg + grillning + vänner = lyckad kväll!

Det är en trött Siri idag. Hade det skit kul igår, men jag gick inte och la mig förrän vid kvart i fem typ. Så jag har sovit ca 4 timmar, inte bra. Det var i alla fall jag, Hanna, Malin, Jassi, Jennifer, Vickan, Elel, Alice, Elin, Jacque och Lolo som hade det mys och grillade hos Jacque, sen gick vi upp på stan till slottet och gick runt lite där, sen tillbaka till Jacque där vi roade oss med hetalinjen fram till klockan 3 typ. Hahaha. Aja, riktigt mys i alla fall.



Idag så var jag kvar där till tolv typ. När jag åkte därifrån var jag bara tvungen att gå in på McDonalds och handla mat för jag var så himla hungrig, så gott! Sen så vid halv tre gick jag och Tove demonstrationståg med mormor som man gör vid första maj (jag har gått sånt sen jag var typ bebis). När jag kom hem gick jag ut på balkongen och tänkte sätta mig och läsa lite FRIDA, jag hann läsa två sidor sen somnade jag, haha. Och när jag vaknade satte jag på Ice age. Om en stund kommer mamma, pappa och Hanna hem från sommarstugan då blire förhoppnngsvis mat!

tack för en superbra valborg alla(=mina vänner)!

RSS 2.0