monday morning came to soon

Hallå. Klockan är nu 09.36 och snart ska jag dra iväg till skolan. Det är så himla skönt med den lilla sovmorgon vi får på måndagar. Idag sov jag till åtta för att jag var tvungen att duscha annars brukar jag gå upp typ tjugo över istället. Men i alla fall efter skolan drar jag hem och sen på kvällen ska jag jobba på ÖSK-matchen.

Glömde att blogga igår. Julia sov hos mig i lördags och hela söndagen kollade vi på film, slappade och åt glass. Vi pallade inte göra så mycket mer.

Men, ses i eftermiddag.

....

Hej. Är med Julia just nu. Vi har ätit taco's och ska nu kolla på Män som hatar kvinnor, men dvdn är konstig så jag vet.... ah, nu funkar det. Fårse om det funkar fram tills menyn äns en gång. Men i alla fall så gick bräddlägret bra. Bloggar senare eller imorrn. Puss.

Beck - I stormens öga

Hej, hej, hej. Har precis ätit och innan det var jag på bio. Jag, Julia, Issa och Sofie kollade på Beck - I stormens öga. Den var bra. Inte så mycket mer tycker jag. Om du inte är Beck-fanatiker kan man lika gärna vänta med att se den tills den släpps på dvd. Fast jag gillar Beck! Himla bra filmer. Och om ca en månad kommer väl nästa, och den måste man ju se. Det blir väl samma gäng som ser Beck igen.


Ah, imorrn ska jag på breddläger. Orkar inte förklara vad det är för dom som inte vet vad det är. Det har med handbollen att göra i alla fall. Så jag bloggar när jag kommer hem därifrån, som blir vid klockan sex nån gång. Puss!


dålig uppdatering!

Har inte varit så bra uppdatering här på sistonde. Men det är inte mitt fel. Det är faktiskt så att vårat internet la av i tisdags och vi har inte vetat vad vi ska göra. Men nu så testade jag att starta om det och det är klart att det funkar då! Haha, typiskt. Men nu är det i alla fall igång igen, bättre sent än aldrig.

I alla fall så har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Dansen (jazzen) började igen i tisdags, det är väl allt. Allt har rullat på som vanligt. Ska väl snart iväg och träna men först tänkte jag slänga upp dagens outfit.


fodral - monki, kjol - urban outfitters, kofta - gina tricot, väska - primark

Jag tog mina nya svarta skor från Skopunkten (som jag köpte när jag var i Stockholm i sommras). Men vid ca ett-halv två höll mina fötter på att dö så jag bytte till mina nit-sandaler.

Gossip Girl behind the scenes

Här får ni lite nya bilder från inspelningen av Gossip Girl! (ganska så mycket Ed Westwick! Men också Leighotn Meester och lite Michelle Trachtenberg och Jessica Szohr.)




Btw. Här är en liten sneak peak på hur Blairs studentrum ser ut. Designermöbler och elegant. Väldigt Blair alltså.

monday, monday, monday


Längtar tills jag får den här (och en ny fjärrkontroll)!

Hallojsan. Nu har ännu en dag gått. Hade sovmorgon idag så jag började klockan tio. Hade lektioner och slutade dagen med balett. Första lektionen efter sommaren, det var faktiskt riktigt kul. Efter baletten fick jag stressa hem från skolan, byta om, göra mig en smoothie och sen åka iväg till träningen. Träningen var i alla fall riktigt kul idag. Vi körde mycket kantskott och det gillas (eftersom man är kant)!

Aja, nu sitter jag och kollar på The Simpson, haha. Härligt program är det. Men nu ska jag sluta skriva. Blir nog uppdatering igen senare eller först imorrn eftermiddag/kväll. Puss!


Btw.

Jag är glad! För igår bokade jag och pappa Gossip girl: säsong 2 åt mig! Så nu får jag äntligen dom tretton sista avsnitten. Så runt den 16 september landar det en avi i min brevlåda och då ska jag springa ner till posten och hämta mitt paket! :D


Nya cast-fotot till säsong 3!


sunday

Sitter och läser Vecko Revyn här vi datorn. Bra läsning. Igår var jag bara hemma. Kollade på film och åt glass och godis. Det var mums! Och idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag har träning i Karlslund halv sju. Det är det enda inplanerade. Hittar jag inte på nåt stannar jag väl hemma och gör nåt. Rolig tjej, eller inte, haha. Om nån kompis vill hitta på nåt, ring mig!

såhär ser jag ut idag, typ


klänning - london, kofta - monki, nitarmband - second hand och istället för att har shorts under, som jag tänkte från början, satte jag på mig ett par tights och till det hade jag mina svarta kilklackar från din skor, ni vet.

sitting here

Sitter här vid datorn just nu. Ah, annars skulle jag väl inte blogga. I alla fall så var jag ju med Jennifer igår. Vi köpte en massa godis (har över till idag) och så hyrde vi rysarna The strangers och Friday the 13th. The strangers var jättebra! En rysare man verkligen får kalla kårar av. Den är verkighetsbaserad och handlar om ett par som blir terroriserade av tre människor med masker som vill döda dom. Kan låta jättekonstigt, men det var jättebra och är verkligen värd att se. Det finns ju så himla många dåliga skräckfilmer men det här var en bra och Friday the 13th var en dålig sådan. Orginalet har jag inte sett men vi såg re-makern. Och den var så himla förutsägbar! Alla dör en efter en förutom huvudpersonerna såklart. Nej, verkligen inte värd att se. Om du vill se den, leta efter orginalet istället. Jennifer och jag har bestämt att vi ska se den nån dag och se om den är bättre.

Ah, nog om filmerna. Idag gick vi på stan en stund och kollade runt lite. Jag köpte inte så mycket. Bara ansiktsrengöring från Aco och två hårband från Glitter, jag ska visa dom nån dag. Vi var också inne på Bikbok och jag testade sammetsklänningen som jag kollat på. Och åh vad fin den var! Mycket finare än på galgen. Jag ska köpa den! Jag hade bara tänkt att vänta lite. Eftersom jag nyss fått barnbidraget är det nog bra att hålla lite i slantarna. Just ja, jag hittade en jätte fin höst/vinter jacka på Åhléns också. Och jag är kär! Den var så himla fin! Med tanke på kläder så tänkte jag slänga upp en dagens outfit också. Det här börjar bli ett väldigt långt inlägg. Punkt.

hanging with my friends

Hello. Fredag idag = lördag imorrn och sovmorgon! Det är najs! Idag har jag varit i skolan som vanligt. På förmiddagen gick vi runt i grupper med fyra sjuor, fyra åttor och fyra nior i varje grupp. Och så gick vi på olika stationer i olika klassrum. Inte så kul. Men på eftermiddagen blev det vanlig skola. Inte heller speciellt kul. Men på idrotten hade vi teori och jag och Elvira bestämde att vi skulle hålla en lektion med handboll för klassen! Haha. Men man måste typ leda och så för att få VG eller G eller vad det nu var. Och jag satsar på ett MVG i idrott i år, så ja, jag måste ligga i. Men nog om skolan. På eftermiddagen gick jag, Hanna, Jassi, Elvira, Jennifer och Vickan till Gröna grodan och fikade. Och så snackade vi om vårat dansverk. Dansverket ska nog bli bra. Efter det blev det träning i två timmar och snart kommer Jennifer! Vi ska hyra film, köpa godis och sen ska hon sova här! Allt för idag!

Cobra Starship ft Leighton Meester - Good girls go bad



Leighton Meester sjunger! Och riktigt bra faktiskt.

to these tiresome paper dreams

Hello. Torsdag nu då och imorrn är det fredag och sen helg. Skönt. Den här veckan har gått snabbt, fast det är väl för att det är första veckan i skolan. Sen kommer det bli hur segt som helst. Aja, har ju varit i skolan idag som vanligt. Fick veta grupperna till dansverken som vi ska göra i nian på dansen. Och jag är jättenöjd med gruppen, det blev hur bra som helst! Och klockan sju blir det träning. Här är dagens outfit.


shorts - carlings, bälte - bikbok, t-shirt - weekday, kofta - monki, skor - din sko, väska - svea.

let me shake up your world

Hej. Precis kommit hem från Julia. Har varit där hela eftermiddagen med Elvira efter att skolan slutat. Skolan var ju annars okej. Hade första danslektionen idag med den nya läraren. Vi ska ha våran gammla lärare en gång i veckan och våran nya en gång i veckan. Nya lärarn var i alla fall jättebra, så jag tror det kommer bli kul! Enda minuset är att vi då ska ha dans i idrottssalen en gång i veckan. Och det är ingen bra danssal, men det får väl funka. Aja, ses!

do the panic


Fin, fin bild jo. Haha.

Hallå. Har precis ätit. Ungspankaka, helt okej. Inte så jättestort fan av pankaka överhuvudtaget, men det går ju ner. Nu lyssnar jag i alla fall på musik. Försöker hitta bra musik från Gossip Girl-soundtracket. Hittar inte så mycket. Det är mycket bättre musik i själva tv-serien än vad det är på det här soundtracket. Synd, för musiken kan vara riktigt bra. Aja, ska väl snart dra mig till sängen. Men innan det ska jag antingen se ett avsnitt Gossip Girl eller läsa lite Så länge vi bådas andas. Jag får se, men det lutar mot Gossip Girl. Konstigt, hehe.

andra dagen

Nu är första riktiga skoldagen över och jag är trött. Men jag somnade inte förrän vid typ tolv igår kväll för jag kollade på Gossip girl till klockan kvart över elva. Men det är väl inte bara på grund av det jag är trött. Jag blir trött av skolan. Av att behöva börja plugga igen, jag pallar inte! Men det finns ju egentligen inget jag kan göra åt saken, så det är väl onödigt att klaga.

I alla fall så sitter jag och kollar på Desperate housewives nu och är inne på internet. Trevligt, trevligt.

Gossip Girl säsong 2

Nu. Nu vet jag när andra säsongen av Gossip Girl kommer på dvd här i Sverige! 16 september enligt CDON.com, och jag ska boka den där! Jag har undrat länge när den släpps. Och nu vet jag, och ni med.

17/8



linne - topshop, jeans - cheap monday, nitarmband - second hand, örhängen - indiska.

Såhär ser jag ut första skoldagen!

Twilight-dockor

Haha, har ni hört att Twilight ska bli Barbie-dockor?! Dom börjar säljas i November lagom till premiären. En bra present till en mindre lillasyster kanske? Haha.

första dagen

Japp. Då var första dagen i skolan avklarad. Ja, vi gjorde ju inte så mycket. Satt i hemmklassrummet, hade rast, typ. Jag är inte så taggad på att komma tillbaka eftersom vi har fått världens sämsta schema. Men man ska nog klara av skolåret ändå. När man har gjort det blir det gymnasiet! Jag ser fram emot det. Fast blir ju tråkigt att inte träffa kompisarna varje dag. Vi träffas verkligen varenda skoldag året om, det är dom som är en del av att man vill gå till skolan. Det kommer bli tomt utan dom i gymnasiet sen.

Slut skrivet om det. Nu i eftermiddag blire att ta det lungt, sen ikväll blir det träning.



Gossip girl cast in action





Här är lite nya bilder från inspelningen av Gossip Girl. Alla bilderna är från gossipgirlinsider.com. (klicka på bilderna för att göra dom större)

today is just another day


fodral - monki, jeansskjorta - bikbok, väska - second hand, diverse halsband till det.

Efter Marieberg (där vi inte var så länge) tog vi bussen hem till mig. Här kollade vi på Wallander och åt Sitting Bull-glass med hemmagjord chokladsås. Mums vare! Nu ska jag snart göra mig iordning för träning ikväll!

söndag, sista dagen på sommarlovet!

Hola! Sitter just nu och kollar på Stilakuten, ni vet det där programmet där dom gör om medelålderskvinnors klädstil. Det är faktiskt roligt att kolla, jag gillar "göra om" - program. Snart ska mamma och jag åka ut till SIBA och lämna tillbaka den där jäkla fjärrkontrollen. Sen skjutsar mamma mig till Marieberg där jag ska möta upp Elvira och Julia. Och så ska vi väl gå runt där och kolla. Och vid 18.30 blire träning!

En liten sammanfattning av dagen! Ses senare!


fint från bikbok


lappat och skinn


sammet


gleststickat

Det här är tre trender som jag tror kommer bli fina i höst. Så dom här tre plaggen skulle inte sitta helt fel. Helst skulle jag vilja ha jeansen, grymt snygga!
Alla tre är från BikBok.

Btw.

Vad tycks om nya designen?! :D

dagens outfit idag



tröja - weekday, kjol - monki, kofta - gammal, armband - second hand, skor - din sko.

Såhär ser jag ut idag!

desperata hemmafruar

Hallå. Sitter och kollar på Desperate Housewives just nu, säsong fyra. Jag har lånat den av Julia, som förövrigt åkte härifrån för en liten stund sen. Vi har varit på stan, där jag köpte en almanacka och pengar till mobilen. Sen tog vi bussen till SIBA på Aspholmen där jag hoppades att dom skulle hjälpa mig med fjärrkontrollen. Men det enda dom kunde säga var att jag skulle ringa till Philips, märket där fjärrkontrollen kommer ifrån! Jag blir arg för att jag åkte ända ut dit och så kan dom inte hjälpa mig! Jag ska i alla fall åka ut dit imorrn och lämna tillbaka fjärrkontrollen.

Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på Desperate Housewives och sen senare lägger jag in dagens outift.

kisses

Monki höst


Monkis höstkollektion ser ut att bli riktigt fin! Allt skulle gärna få flytta in i min garderob. Speciellt dom nitade stövlarna! Jag, som har blivit helt tokigt i nitar, är kär! Så himla fina!!!

Har precis fixat en header. Men resten får vänta tills imorrn. Nu ska jag äta!

pussar

Picasa 3

Jag har prcis laddat ner Picasa 3 så jag håller på att komma underfund med hur allt fungerar och så. Hur står det till med alla då? Själv är det bra. Som sagt så åkte jag och spelade badminton med Josse och Julia. Det var riktigt roligt, men man blev väldigt svettig. Efter badmintonen åkte jag hem och så har jag tagit det lungt hemma. Jag skulle ju ha åkt till SIBA men det blev inte så, jag hann inte. För jag har inte riktigt koll på öppetiderna. Men jag ska i alla fall försöka hinna åka dit imorrn! Nu ska jag fortsätta fixa med Picasa 3. Jag funderar också på att göra om lite på bloggen... hm... jag fårse.


love


you spin my head right round, right round

Hallå. Fredag eftermiddag redan. Men jag vaknade vid tolv och efter det har jag ätit och lyssnat på musik. Ska åka iväg och spela badminton med Josse och Julia, det var ett tag sen man gjorde det. Sen ska jag ta mig ut till SIBA också. Det är så att min fjärrkontroll till min tv (med inbyggd dvd) har gått sönder och pappa köpte en ny åt mig. Men, det är jättekonstigt för när jag ställer in den så funkar visserligen kanal-knapparna, men det går inte att höja och sänka. Och på dvd:n funkar inte knappparna heller. Jag blir så sur! Det är ju en sån fjärrkontroll som ska funka till alla tv-apparater. Men så funkar det inte! Så jag ska åka ut till SIBA och skälla lite på dom, hehe, nä, men jag ska fråga vad som är fel.

ciao

nytt

Tänkte visa det jag köpte då jag var på stan med Jassi och Elvira för några dagar sen.



Nitarmband jag fyndade på Röda korset för 10 spänn! Kap! Dessvärre har en nit ramla bort. Men det gör inte så mycket.


Första Gossip girl-boken! Äntligen kan jag börja läsa den här serien! Jag har inte kunat göra det, för jag har bara åttonde boken hemma. (min syrra gav den till mig i julklapp, och hon trodde det var första)

Nöjd, med mina köp är jag!

puss


Hej, igen.

Bloggade senast i förrgår. Och det är för att jag var borta hela dagen igår. På kvällen när jag var hos Julia ringde en kompis och frågade om jag ville följa med till Stockholm dagen därpå, och det villa jag såklart! Så jag har varit i Stockholm med Hanna i min paralellklass och hennes familj. På dagen gick vi på stan (handla inget, är pank) och på kvällen gick vi på fotboll. Vi såg när Sverige mötte Finland. Och Sverige vann med 1 - 0! Och sen tog vi bilen hem.

Det här hade jag på mig igår.

shorts - primark, tröja - h&m, väst - åhléns, armband - gammalt, väska - england, skor - england.

Idag då har jag bara varit hemma. Suttit och läst Tills ditt hjärta slutar slå, tredje boken i Twilight-serien. Jag läste klart den så nu har jag börjat på fjärde! Så himla bra böcker! Det har varit en bra läsdag för det har varit riktigt skitväder. Det har spöregnat och blixtrat och åskat. Så jag har inte vågat riskera att sätta på datorn pga det. Men, bättre sent ä aldrig!

hej


dagens

Här är dagens outfit. Och nu drar jag iväg till Julia!



linne - h&m, kjol - urban outfitters + kofta och min röda väska (som faktiskt hänger där i bakgrunden) till det!

tjaa


today

Har idag varit med Jassi. Vi har varit på stan där vi träffade Elvira och vi gick och fikade. Det blev blåbärspaj på Java. Jag köpte en bok och ett armband. Jag visar nog det imorrn. Och om jag hinner senare ska jag blogga om dagens outfit. Jag fårse om jag hinner för ikväll ska jag till Julia och umgås med henne.

Got to go!

nothing

Jag har inte så mycket att skriva om just nu. Jag vaknade för 40 minuter sen och så åt jag frukost. Min tv-dosa har slutat fungera så jag behöver nya batterier, och nu vet ni det. Aja, idag ska träffa Jassi tror jag och ikväll ska jag träna. Det är väl det. Jag bloggar senare om det händer något roligt.

kramar

med Julia och Elvira!

Blev Ånnaboda idag med Julia och Elvira! Det var mycket roligt, hihi! Vi åkte som sagt upp vid nio tiden och hem vid fyra. När vi kom dit var det inte så jättebra väder med solen i moln. Så vi spelade kort. Men sen kom solen fram och då badade vi. Så idag har vi ätit (haha, of course. godaste matsäcken!), badat, solat, spelat kort och haft det mys. Har alltid så roligt med dom två!

Dagens
- Jag har blivit solbränd, inte bra.
+ Att det nästan inte var någe folk i Ånnaboda alls.
+ Våran lilla "lek" ute på flotten, haha.

Aja, nu ska jag kolla på The hills hade jag tänkt. Eftersom jag sitter på mitt rum med syrrans dator kan jag kolla ostört.

adios!

crazy with, crazier without

Hej. Back from Julia. Vi åkte aldrig och badade, för att vi ville åka nånstans utanför Örebro, men det skulle vi aldrig hinna. Så vi åkte och sola i en park nära Julia. Vi köpte lite dricka och kakor och låg där och snacka. Sen tog vi en cykeltur till hennes mamma och hämta hennes träningskläder, sen tillbaka till Julias pappa och äta lunch och kolla på Beck. Najs dag har det varit även fast vi inte åkte och badade. Men vi ska åka imorrn istället. Klockan 09.04 ska vi ta bussen till Ånnaboda och vara där tills vi tar bussen hem klockan 16.00. Så det blir en heldag vid Ånnabodasjön, det ska bli roligt. Vi tar med matsäck och allt.

Men aja, nu ska jag snart iväg på en träning som jag är helt otaggad för! Så himla varmt ute så man kommer bli så himla trött. Men men, det klarar jag.

ciao

sunny sunday



Bilder från gårkvällen.

Hade det jättemysigt igårkväll. Det vart jag, Jassi, Elel, Jacque och Lolo som picknickade. Jag hade köpt med mig melon som tillslut hamnade på en liten staty i närheten, haha. Satt och snackade hela kvällen och mot slutet vart det väldigt flummigt kan jag ju säga. Åkte hem vid elva i alla fall.

Och idag ska jag träffa Julia är det bestämt. Vi ska åka och bada tror jag. Trevligt. Vart vi ska åka vet vi inte riktigt. Vi vill åka till Ånnaboda men det är inte säkert att det går buss dit, så vi får se. Jag bloggar senare i alla fall!

kram


sommar, sommar och sol

Hej. Så himla härligt väder ute! Det finns nästan inga moln på himlen och solen lyser och värmer. Och för att det är så fint väder har jag, mamma och Tove åkt och badat Ånnabodasjön. Det var ganska kallt i vattnet men skönt och svalkande. Det blir andra gången jag badar på länge och jag ska åka och bada imorrn med. Fast då med Julia.

Ikväll vid 19.30 ska träffa några kompisar och vi ska ha lite picknick i Stadsparken. Det ska bli mysigt för vi har inte kunnat haft picknick på hela sommaren pga vädret och att många inte är hemma. Men nu är det dags, roligt!

Jag bloggar nog senare. Puss så länge!

Robert Pattinson & Kristen Stewart


Ja, de spelar ett kärlekspar på vita duken men nej de är inte ett par i verkligheten. Det är budskapet som förmedlats ut den senaste tiden. Men väldigt, väldigt, goda vänner verkar Robert Pattinson och Kristen Stewart i alla fall vara.

Rob som håller på att spela in sin kommande "Remember me" i New York flög i tisdags till Los Angeles. Enligt Showbiz spy ska en av hans anhalter i Los Angeles ha varit Kristen Stewarts hem. Ögonvittnen såg hunken lämna Kristens hem under torsdagskvällen i en grön Porsche.

Enligt källor ska Robs hembesök ha varit ett försök att vinna över Kristens hjärta från hennes nuvarande pojkvän Michael Angarano.

- Robert är förvånad, han trodde på allvar att han skulle kunna åka till Los Angeles och att Kristen skulle vilja ha honom efter besöket, säger en källa.

Som Starlounge tidigare rapporterat så började kärleksryktena redan när "Twilight"-filmen spelades in och Kristen och Robert spenderade ovanligt mycket tid tillsammans.

Robert gav Kristen små presenter som skivor, böcker och choklad under inspelningarna och det var Kristen som sa till regissören Catherine Hardwicke att hon tyckte Rob skulle få rollen som Edward. Robert har också sagt att han antog rollen mycket på grund Kristen.

Under inspelningarna har Rob erkänt att han flera gånger friat till Kristen. Även om de varit på skoj så har flera källor avslöjat att Robert är väldigt fascinerad av sin motspelare.

Kemin mellan de båda på film har fått stor uppmärksamhet och de har bland annat vunnit pris för bästa kyss på MTV movie awards. Efter MTV-galan sågs stjärnorna lämna hotellet där de bodde tillsammans. För drygt två veckor sen ska de båda ha träffats hemligt på en nattklubb i San Diego där säkerhetspådraget var extremt stort för att hålla fans och press borta.

Kristen har hela tiden hävdat att det inte är något mellan de båda och att hon är lycklig med sin pojkvän. Rob har den senaste tiden setts på middagsdejter med andra kvinnor, senast med "Lost"-stjärnan Emelie de Ravin.

I veckan kunde Starlounge rapportera att Robert längtar efter att få börja spela in den tredje filmen "Eclipse" med Kristen så att de återigen kan få spendera mycket tid tillsammans.


Källa: http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=59573&imagenr=12

Ja, man kan undra och spekulera i om det är nåt på gång när kamerorna inte rullar. Men kemin på vita duken går inte att förneka. Så, tror ni att dom har ett förhållande? Själv vet jag inte vad jag tror.


Gossip Girl - season 3

Jag längtar tills tredje säsongen av Gossip Girl kör igång! Som den nörd jag är har jag fått reda på att det börjar den 14 September. Men nu vet jag inte säkert om det är bara i USA eller Sverige också, det får vi se. Och så fick jag reda på att andra säsongen kommer ut på dvd den 18 augusti, men jag vet fortfarande inte om det är i Sverige. Men det är så konstigt för i England köpte jag halva säsongen, dom säljde alltså dom tolv första avsnitten. Men det verkar inte bli så i Sverige. Jag tror hela säsongen kommer ut på en gång. Jag längtar! För jag vill ha dom tolv sista!

Här är lite behind the scenes-bilder från inspelningen av tredje säsongen!



pussar

it's finally summertime

Har precis kommit hem. Jag har varit i Nora med Elvira och Julia. Julias mormor och morfar har sommarställe (eller bor dom där?), så vi har solat, badat, spelat kort och fikat (of course). Det är ju helt fantastiskt att det har blivit så fint väder! Senast jag badade var när jag var i Towes sommarstuga, och det var ett tag sen. Men eftersom det har varit praktiskt taget skitväder enda sen jag kom hem från Brighton är det väldigt skönt att äntligen få bra väder! 

Och om ett tag ska jag i alla fall åka hem till Julia i det fina vädret. Jag och Elvira ska göra Julia sällskap när hon är barnvakt åt sin lillasyster Tuva-Li. Det ska bli mys för vi ska äta pizza, snacks och kolla på film. Jag har fått order av Julia att ta med första OC boxen. Så det ska jag göra, och någon mer box som jag vill se kanske, hehe. 


Sommarsjö. Bild från när vi var i Lolos sommarstuga, tagen av mig.

bye bloggen

watching the ships roll in


onsdag


torsdag
Såhär såg jag ut dom två dagarna jag var i Stockholm.

Nu är klockan 10.19 och klockan 11.00 ska jag träffa Julia och så ska vi simma. Det ska bli najs. Skönt att träna och så har jag inte simmat på evigheter heller. Jag och Julia hade ju en period då vi simmade typ hela tiden. Men sen slutade vi med det, så det var ju ett tag sen nu. Aja, jag blogar mer senare idag.

Btw. Tröjan jag har på andra bilde köpte jag faktiskt i Stockholm. Den kommer från Weekday och kostade bara 45(!) spänn på rean. Kap! Jag ska visa kjolen senare idag också.

love

back from the big city

Hej. Jag är hemma nu. Jag kunde inte blogga där för internet var trögt och gammalt. Jag har haft det jättekul i Stockholm! Igår träffade jag Alice på stan. Och vi gick runt i affärer och fikade och åt lunch och lite så. Vi träffade också Jacque, Jassi och David. Jacque och Jassi var i Stockholm över dagen bara. Och idag har jag varit lite mer på stan. Efter det åkte jag bort till pappas jobb och vi gick och åt lunch på ett sallads-ställe. Sen visade pappa mig hur det ser ut där han jobbar och så var jag där ett tag innan jag åkte bort till t-centralen och tog tåget hem. Och nu har jag precis duschat och kollar lite på tv och så.


Jag köpte faktiskt en tröja och en kjol i Stockholm, men jag visar det senare. För jag har precis slängt tröjan i tvätten.


hejdå


I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long

Halloj. Sitter här och har just ladda in en massa bra musik på Ipoden. Jag ska ju till Stockholm imorrn så bra musik på tåget är ju behövligt. Jag skulle verkligen inte klara en hel tågresa utan min musik!
Aja, träningen gick bra. Fast det var väldigt jobbigt, det är ju första riktiga träningen efter sommaren. Jag har ju hållt igång hyffsat bra. Och det är jag glad för, annars skulle jag ha varit helt död efter träningen!

Imorrn åker jag i alla fall till Stockholm. Jag ska träffa en kompis, Alice som jag träffa på språkresan, uppe på stan. Pappa har lägenheten på Odenplan så det är ju väldigt centralt. Men det ska bli jättekul att träffa Alice eftersom jag inte träffat henne sen språkresan! Och nu kanske ni tror att jag ska säga att jag inte kan blogga förräns jag kommer hem. Men så är det inte. Pappa har dator och internet i lägenheten, så förhoppningsvis funkar det att blogga där. Om inte så får jag vänta tills jag kommer hem.



see you!

Lagar mat.

Hej. Lagar mat till mig och Hanna. Vi ska äta pasta med nån köttfärs och så. Idag ska jag inte göra nåt speciellt. Vid halv fem ska vi ta den första sprutan mot livmodershalscancer. Och vid halv sju ska jag träna. Det är väl allt. Och jag måste gå och lägga mig tidigt för imorrn ska jag ta tåget 5.56 upp till Stockholm med pappa. Pappa ska jobba så det är därför han åker upp så tidigt och jag ska träffa en kompis i Stockholm så jag följer med honom. Men nu ska jag fortsätta med maten.

puss

hemma hos julia

Hej. Är hemma hos Julia nu. Vi ska baka kladdkakemuffins, mums. Fast onyttigt, haha, vem bryr sig? Aja, jag ska vara med henne idag, det är allt jag vet.

hejdå

Svar på kommentar:

Svar till Elin som undrade var mina shorts från inlägget do you want to go to the countrydside? kommer ifrån:

Dom fick jag av min syster. Och hon köpte ett par gamla levi's jeans och klippte av dom. Så ett tips, gå till en second hand-affär, t.ex. Myrorna eller Röda korset, som finns på dom flesta ställen, och köp ett par jeans och klipp av dom. Det blir faktiskt riktigt fina shorts!

kram

I just wanna play handball!

Jag har varit hemma ett tag nu, hur länge vet jag inte. Jag vet inte äns när jag kom hem, på eftermiddagen nångång. I alla fall så har jag haft det skitkul idag. Jag har ju varit på Vintrosa beach handbollcup och det är så himla annorlunda att spela beachhandboll. Man är bara fyra spelare på plan, man spelar på sand och med flygandemålvakt, man kan få stilpoäng för ett snyggt mål (du får två poäng istället för ett), två har västar (bl a, målvakten, men det är för komplicerat att förklara hur det ör med västarna) som byter av hela tiden (jag var det), man vinner i halvlekar (som är sex minuter långa), alltså leder du efter första halvlek så vann du den och man räknar om målen i andra halvlek och så kan det inte bli oavgjort, om det blir ett - ett i slutet har man straffar som är som kontringar. Ah, det är mycket som inte stämmer överens med vanlig handboll och ni som läser kanske inte fatta allt, men men. Det var i alla fall skitkul att spela. Men nu är jag hemma igen och jag sitter och kollar på Americas Best Dance Crew och jag ska nog bara ta det lungt resten av kvällen.


Bild på mig från Brighton.

Nu blev det ett långt inlägg. ses.


saturday night

Hej, sitter och kollar på Eva & Adam: fyra födelsedagar och ett fiasko och äter chokladbollssmet, mums, men onyttigt, hehe. Ensam på en lördagskväll, kuuul, eller inte. Men jag ska ju upp så himla tidigt imorrn så jag måste typ sova klockan tio eller så. Halv sju blir jag upphämtad och åker till Vintrosa. Jag kommer vara borta hela dagen så jag bloggar på kvällen då.

Men vi ses imorrn kväll.

dagens outfit

Här är en dagens outfit. Nu drar jag bort till Lolo.



skor - köpta i england, kjol - wrangler, blus - mango, armband - fått av en kompis, väska - second hand.

hej


what's the story morning glory

I'm up. Eller, egentligen har jag varit vaken sen typ nio, fast jag låg och slummra till klockan tio. Då gick jag upp och åt frukost och så har jag kollat på tre avsnitt av The hills, älskar't. Jag hade tänkt att göra mig iordning nu och sen får jag se vad jag ska göra. Och ikväll ska jag umgås med Julia. Men det blir att gå och lägga sig tidigt för på söndag ska vi ju spela Vintrosa beach handbollcup och jag måste gå typ klockan sex på morgonen för vi ska vara där kvart över sju! Jag kommer vara så himla trött. Men som tur var sov jag inte bort hela dagen idag utan gick upp ganska tidigt, så jag kommer vara trött ikväll.

kramar till alla som läser

00:56

Kom hem från Lolo för typ en stund sen. Jag har umgåtts med henne, Jacque, Rebecca ikväll och Elel och Vickan var med ett också. Vi köpte godis, det var mums. Fast godis är inte bra, men skitsamma! Vi ringde också ett litet roligt samtal och så satt vi och snacka. Mysig kväll. Och imorrn ska jag träffa Lolo, Rebecca och Jacque(?) igen. Eftersom jag ska spela Vintrosa beach handbollcup på söndag kan jag inte träffa Rebecca då och hon åker ju hem på söndag. Så man måste ju träffas så mycket som möjligt.

Aja, här får ni dagens outfit som utlovat.


skor - din sko, jeans - cheap monday, bälte - bikbok, linne - h&m, kofta - cheap monday, väska - second hand.

hejdå


RSS 2.0