A cinderella story.


Jag sitter och kollar på A cinderella story som går på femman. Den är inte så bra, men lite gullig. Jag gillar sånna här filmer, även om den här inte vinner några priser direkt.

Puss.

Håkan Hellström, Conventum, 27/2 - 2009.







Nu tänkte jag berätta lite om igår kväll. Jag och Jassi satte oss och köade kl 16.10 typ. I onödan egentligen, vi hade inte behövt komma dit så tidigt (några hade köat sen kl 8!) I alla fall sen träffade vi Elvira och Julia och två av Julias kompisar. När vi skulle in var der världens tryck! Fast det var inget mot var det var när vi faktiskt kommit in. Vi hamnade långt fram, men när det var ca en timma kvar tills konserten började så bröjade folk knuffa. Och när det var en kvart kvar var det värst. Jag fattar inte vad endel människor har i huvudet, man flög nästan åt sidan, man fick spjärna emot med benen för att inte ramla. Aja, när konserten började stog vi där ett tag men det blev sån tryck att vi gick bak istället. Och det var värt det. Det var mycket bättre att se konserten däifrån även fast man inte såg lika bra. Men hade vi stått kvar där hade vi nog blivit ihjäl klämda. Det var lite tråkigt också för Jassi började må dåligt och var tvungen att gå ut. Nu har ni fått höra lite om kvällen (mest om allt knuffande, hehe). Annars så är jag jätte nöjd med kvällen, det var grymt! Håkan Hellström är grym!

The day after.

Hallå. Idag mår jag prima. Det var en riktigt bra kväll igår även fast det blev som det blev, men jag berättar mer om det senare. Idag ska jag i alla fall spela match! Åh, va roligt. Har inte gjort det på typ 100 år känns det som. Det är hemmamatch mot Guif (eskilstuna), så jag är hemma igen vid halv tre (matchen börjar kl ett). Ja här får ni gårdagens outfit också. Som jag skulle ha lagt ut igårkväll när jag kom hem, men jag var nästan död då, så himla trött!


Allt från H&M och en massa silvriga halsband.


Love

HÅKAN HERE WE COME!



Håkan idag, och jag och Jassi är taggade! Vi ska sätta oss att köa klockan 16.00, insläppet är klockan 18.30 och konserten börjar klockan 20.00, haha :) Annars har det varit skolan idag, vi hade prov och bakade bullar!

Kram.


Hallå?

Jo, jag undrar bara om det är någon som läser min blogg? Och i så fall vilka det är? Ni får gärna slänga in en kommentar och säga vem ni är. Då blir jag glad!

The day before.

Hallå. Har varit lite stressigt idag så jag har inte hunnit blogga. Men nu är jag här. Skola som vanligt då, inga håltimmar idag tyvärr. Sen efter skolan åkte jag, pappa och Hanna direkt bort till skidshoppen och testade pjäxor till på tisdag då vi ska till Romme. Sen när jag kom hem höll jag på att dö av hunger så jag var tvungen att gå ner till affären och handlat något och sen drog jag och träna fys och egenteknik. Ja. Ungefär så har min dag sett ut. Just ja, det hände en liten konstig grej när jag kom hem efter träningen. Vi har ju en stor garageport och den ser man från andra sidan väggen på övergångsstället där jag står med cykeln. Och jag ser en bil stå mitt framför porten. Jag tänkte att den kanske var påväg in. Men den stog liksom kvar när jag kom fram, och det satt ingen i bilen. Udda. Och himla korkat att parkera bilen mitt framför porten, hur hade personen tänkt att bilar ska komma in egentigen? aah, det var lite konstigt. Aja, nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska i alla fall sluta skriva, inlägget håller på att bli för långt. Vi ses!


Puss. 

Monkis vår -09

Ännu mer fint från Monki. Jag älskar skorna!






Nä, nu ska jag kolla på Grey's. Puss!


Idag.

Hej. Har inte så mycket att skriva. Idag har jag varit i skolan och det var väldigt soft för vi hade tre håltimmar, eller en håltimma var sista lektionen så då fick vi sluta tidigare. Det var skönt för onsdagar brukar vara ganska långa. Och efter skolan gick jag hemma och plugga, sen simma jag med Julia och nu har jag nyss ätit. Och ja, om en timma blir det Grey's anatomy!

Kram.

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday

Hallå. Allt bra där ute? Ja, har varit som vanligt i skolan, fast jag är fortfarande himlans trött. Jag gick inte och snosa förräns vid kvart i elva. Ikväll SKA jag gå och lägga mig klockan tio! Hehe. Annars rullar livet på, om en vecka åker vi till Romme med skolan! Det ska bli jätte kul, även fast jag inte är så bra på att åka skidor. Jag har åkt två gånger tidigare, och det gick sådär. Jag lovar, jag är mästare i att ramla i liften. Fanns det en gren i SM som hette "ramla i lift" skulle jag vinna guld. Haha. Men, men, det går säkert bättre nu. Övning ger färdighete.
Aja, idag blir det plugga och sen dans!


Såhär så jag i alla fall ut idag.


Pussar.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Hej hur mår ni? Jag mår bra, fast jag är riktigt trött. Jag och Jennifer sov bara 7 timmar i lördags natt eftersom hon skulle dansa på förmiddagen, jag har inte riktigt återhämtat mig från det och så kunde jag inte somna i igår kväll heller. Men annars är jag riktigt glad. För på fredag ska jag och Jassi se Håkan Hellström på Conventum!! Åh, det ska bli så himla roligt!! För er som inte vet så har jag faktiskt träffat honom, han var och signerade i Örebro, en av dom lyckligaste stunderna i mitt liv. Men jag har aldrig sett honom live tråkigt nog. Men på fredag är det dags! Yey!

Annars så gick skolan bra idag. Även fast det känns som dom redan prackat på oss ett ton läxor, fast dom typ inte gjort det. Vi har engelskaläxa, som jag redan kan, vi ska ha redovisning om boken vi har läst i svenskan imorrn, vi har spanskaglosor och biologi-prov. usch. Roligast på dagen var i alla fall träning. Det är kul att träffa alla såhär efter sportlovet eftersom man inte setts på ett tag, och så var det himla kul att spela handboll igen, jag har ju inte gjort det på en vecka. Aja, nog skrivet. Som avslutning på det här långa inlägget (i alla fall långt för att vara jag) får ni dagens outfit. 


Klänning - JC, kofta - H&M, bälte (det nya, ni vet) - H&M.


Pussar och kramar från Siri.

 

Bring me flowers.


Fix och trix.

Jag har suttit och fixat lite med bloggen och här ser ni resulatet. Ny header, ny bakgrund. Jag är riktigt nöjd! Headern fixade jag på picnik.com. Riktigt bra sida om man inte har photoshop (som jag). Jag gick in där och började redigera några bilder, det är roligt.






/ Ebba Siri

10:45

Är hemma (tidigt) från Jennifer nu. Hon skulle ju och dansa. Igår klarade vi ut hela Narnia, haha, och så kollade på film, åt lite godis och prata, mys!
Och idag har jag inte någon aning om vad jag ska göra. Jo, kolla på Gossip girl och One tree hill ikväll (jo, jag är nörd)! Ska kanske visa mamma ett par skor jag önskar mig i födelsedagspresent också, jag fyller faktiskt om prick tre veckor! Då blir jag 15. Härligt! Men nu vet jag inte vad jag ska göra, så vi ses!

puss

Hello sunshine.

Hej, hej, hej. Härligt med lördag. Fast det har varit lördag typ hela veckan eftersom det har varit lov. Så därför är det ju ganska tråkigt att det är lördag för det betyder att i övermorgon börjar skolan igen och det pallar jag inte. Men men. Idag ska jag i alla fall hem till Jennifer. Hon är på stan nu och vi ska sen ta bussen tillsammans till hennes pappa, och så ska jag sova där ikväll. Det ska bli skoj! Så, jag kommer nog inte blogga förräns imorrn igen. Men jag kommer komma typ hem vid 10.30 för Jennifer ska dansa då, så det blir inte så långt uppehåll, hehe.


Men vi ses! Puss!


Get your head in the game.

Nu har jag suttit och nördat Harry Potter och den flammande bägaren en stund, haha. Jag blev lite inspirerad av mitt och Jennifers Narniaspelande, haha. Men det är faktiskt ganska roligt tidsfördriv. Jag älskar att ta fram gamla dataspel som man spelade när man var yngre, nostalgi. Vi har faktiskt tre Harry Potter-spel hemma och en massa The sims. Men vem har inte ett The sims-spel egentligen? Men nu spelar man ju inte så mycket dataspel längre.

Vad spelade du för spel när du var liten? Jag är nyfiken, berätta gärna.


asos

 Jag sitter och dricker varm oboy och klickar runt lite på asos.com.

Toppen, shortsen och väskan är himlans fina, som jag hitta på asos.


20 februari

Hej, Jacque gick för en liten stund sen. Jag har umgåtts med henne idag. Eller, på morgonen var jag och simma, men sen kom hon hit. Och vi har snackat om språkresan och sen gått runt på stan i två timmar, trevligt!
Ja, nu vet jag inte vad jag ska göra. Är hungrig så jag ska ta något att äta. Puss!

22:08 dagens outfit

Hej. Hemma från Jennifer nu, eller jag kom hem för en halvtimma sen, men ändå. Aja, vi spelade Buzz en liten stund och sen Narnia i några timmar. Haha, vi är nördar, men vi har faktiskt kommit till nivå 9! Jag har alltid roligt med dig Jennifer! Tack för att du finns!
Här får ni dagens outfit också, men nu så ska jag nog se en liten bit på She's the man.


Klänning - JC, leggings - Gina tricot, bälte - H&M, väska - second hand.

Puss!

Åker till Jennifer.

Nu tar jag bussen hem till Jennifer och så ses vi ikväll! Då får ni dagens outfit också!


Puss.

Fruktsallad, Salladfrukt.




Fruktsallad. Typ vad min dag har bestått av. Och så lite Gilmore girls och simning. Men snart ska jag joina min lillasyrra vid teven. För vi har köpt godis och ska se Grey's Anatomy som har säsongstart om 20 minuter. Härligt!


Good night.

Jag, Jennifer, B&J och High school musical 1, 2 & 3.

Det fixade sig det där med att lägga in bilder. Det var lättare än jag trodde.    Här är i alla fall bilder från i måndags!





Bästa Jennifer!


Kramar.

It's my life.

Hej. Kan inte lägga in bilder eller så, jag hade tänkt lägga in gårdagens outfit. Men nu är det så att pappa har åkt och jobbat (han jobbar i Stockholm) och han skulle hjälpa mig med att lägga in bilderna (jag har fått ett minneskort och man måste typ använda en adapter) på datorn.
Aja, vaknade sent idag, 11.40. Har ingen aning vad jag ska göra idag. Eller jo, ikväll ska jag träna. Men annars är det tomt.


Puss!

Hej.

Hade tänkt att lägga in lite bilder från igår (high school musical-maraton med Jennifer), men jag vet inte riktigt hur man gör. Så pappa måste hjälpa mig och han är inte hemma.
Men idag ska jag i alla fall vara me Johanna, vad vi ska göra vet jag inte. Men jag ska åka hem till henne lite senare. Men nu: frukost!


Kram

Förhäxad

Hej. Jag sitter och kollar på Förhäxad ( jag har två säsonger, hehe), himlans bra! Och vid 2 kommer Jennifer hit och vi ska ha High school musical-maraton och äta litev onyttigt, men det får man göra när det är lov. Och ikväll blir det träning.

Ses!


Monkis vårkollektion 2009.

Här får ni några min favoriter från Monkis vårkollektoin.





Så fint med det rosa och blommönstret.

Härliga söndag!

Att simma gick super! Jag slog mitt personliga rekord, hihi. Nu simmar jag en kilometer på 32 minuter. Great. Men nu måste jag sluta skriva för Gossip girl börjar igen!

Puss.


Minnen varar för evigt.

Har nyss varit hos Jacque. Åkte dit med lite glass för att muntra upp henne.
Hade tänkt att åka och simma vid 4. Och sen komma hem och titta på One tree hill och Gossip girl. En vanlig söndag helt enkelt.



Jag och Jacque på midsommar ute i sommarstugan. Oj, vad roligt vi hade!


Kram.

The perfect man.

Sitter och kollar på The perfect man med Hilary Duff, det blev nyss reklam. Ganska bra film. Lite lätt film sådär, precis vad jag är på humör för. Inte för att mitt humör har varit så bra på eftermiddagen/kvällen, beror nog mest på att jag är trött. Jag ska sova läääänge imorrn. Aja, ciao.

Happy valentines day.

Det gick finnemang att dömma. Man var ju nervös i början, men sen gick det bättre. Jag har i alla fall nyss varit på stan. Har inte köpt något förutom ett bälte och en nagelfil, plånkan tillåter inte mer, hehe. Jag var inne på H&M och dom har fått in så himla mycket fint! Den här fina boleron bland annat.

Det kanske inte syns så bra men det är rosor på den och så är den duvblå. Åh. Jag såg också en vit kjol med blåa rosor och en grå mockajacka som jag gillade. Men det var bara några saker.

Ska försöka få ut pappa på stan och köpa ett minneskort till min mobil. Och sen tänkte jag ta en promenad, det är ju så himla fint väder ute!


Puss

Våra liv är en saga.

God morgon! Usch, jag är trött. Men snart, om ungefär en halvtimma, ska jag åka iväg och dömma en f97 match. Ah, lite nervöst kanske, men det ska nog gå bra! Sen efter det  vet jag inte vad som händer, men ikväll ska vi ha gäster i alla fall.


Kram.


Ne-Yo - Miss independent


Åh, så himla bra låt!

Love is all around.

Hey! Bra fredag. Jag gillar fredagar. Men vem gör inte det egentligen?
Aja, har kollat på miljöshowen och haft kockduellen på hemkunskapen. Miljöshowen är en grej som niorna (de som vill) gör varje år. Och kockduellen, vi får en påse med ex. pasta, grönsaker och köttfärs, fast man får olika. Och så ska man göra en maträtt av det. Och jag och Carro är grymma kockar måste jag säga!
I alla fall, sen efter skolan hänge jag, Malin och Jennifer på Stadium i 1½ timma, och jag ska inte gå in på varför, hahaha. Och sen efter det blev det träning och nu har jag ätit pizza. Och så har jag ett härligt sportlov framför mig. Mina planer är: träna, sova och åka till storstenshöjden en dag med Jennifer, typ.
Men kvällens planer är godis och One tree hill. Puss!

Och justja! Imorrn ska jag dömma handbollsmatch igen. Önska mig lycka till!

I've been walking around all day thinking. I think I have a problem, I think I think to much.

Hej, allt bra? Här är det bra i alla fall. Har varit lite konstigt idag, ibland har jag varit sur och nästa sekund skrattat som en tok, humörsvägningar, haha.
Aja, har i alla fall varit och tränat för ett tag sen. ojoj, jobbigt! Men himlans kul, jag älskar att träna! Men, nu ska jag kolla på One tree hill innan det blir tack och hej för dagen. Just ja, här får ni dagens outfit också.


Strumpisar - H&M, linne - WESC, kofta - Gina tricot.

Om ni undrar varför jag ofta kollar ner på mina outfitbilder är för att mitt ansikte inte blir så fint på bild, hehe.



Pussar.

If you'll stay in my past.

Simningen gick finnemang! Nu har jag också helt klar med min deckare, ska bara göra en framsida typ. Jag har också hunnit äta ärtsoppa och våfflor. Men, snart, då blir det att kolla på One tree hill som jag fick låna av Julia!


Jag saknar mina tygskor! Jag vill ha vår nu!

Puss.

Idag, idag.

Hej, hej ni. Idag, har jag skrattat endel. Har nog varit en bra dag. Vi hade matteprov. Och det gick super, tycker jag själv. Men jag vågar inte hoppas på något förräns jag vet hur det gick. Har liksom innte bloggat tidigare för att jag har suttit och renskrivit min deckare. Nu är jag nästan klar, jag har bara två sidor kvar, skönt! Men, klockan 18 ska jag träffa Julia vid mcdonalds och så ska vi simma en kilometer.

Lite såhär såg jag ut idag.

Svart tröja - JC, skjorta - gammal, halsband - H&M och Ur&Penn. Och så lila naglar.


Many hugs and kisses from me.

Tuesday 10th

Hej hej. Har nyss ätit mellanmål och jag ska precis börja renskriva min deckare som ska vara klar på fredag. Kommer bli så himla skönt när man är klar med den, och efter det är det ju sportlov! Men ikväll blir det dommarutbildning i tre timmar! Från 18 - 21! Puh.

/ Siri

Träning.

Är hemma hos Julia nu, trevlans! Vi ska åka och träna snart och den här gången ska jag verkligen träna. Jag är skittaggad för jag har inte tränat handboll på typ en vecka!

Puss.

Maria Mena - Calm under the waves



Jag älskar den här låten!

Hallå!

Bra dag idag! Först på morgonen vid 10 åkte jag, mamma och Hanna och simmade. Eller det var jag och mamma som simmade, Hanna badade. Och efter det var jag hemma och kollade lite på Desperate housewives. Sen kom Julia hit och vi har ätit godis och kollat på One tree hill och Gossip girl, som vi har taggat för i en vecka, haha. Det har i alla fall kört igång igen efter uppehållet, har saknat! Höjdpunkten på söndagar! Aja, ska väl snart sova, har lite huvudvärk och så är jag trött.
Men imorr blir det träning igen, yey!


Julia och jag, sne bild, hehe.


Love.


Hey.

Följ min blogg med blog lovin, vettja. :) Follow ebbasiri

Monki vår-09.

Monkis vårkollektion har kommit in på hemsidan. Åh, så himla mycket fint! Så jag hade tänkt att då och då kommer jag lägga in mina favoriter från hela kollektionen. Och det är många favoriter! 

   



Det här är några saker jag gillar. Speciellt jeansjackan, jag älskar den! Men vem gör inte det?


Kram.
                            

Kvällens outfit.


Jeans - Lee, linne - H&M, spetslinne - Gina tricot, kofta - gammal. (btw, mina naglar är inte rosa längre, nu är dom lila!)

Såhär ser jag ut ikväll. Släkten kommer hit för att fira min lillasyrra och min mamma. Vi ska äta mat, umgås och kolla på melodifestivalen antar jag. Annars idag har jag varit på Tullängsskolan och dömt småflickor i handboll. Dom är så himla söta! Och för det fick man 150 kr, trevligt! Aja, nu ska jag äta en apelsin, för annars kommer jag vara död innan gästerna äns har hunnit komma.

Ciao!

Stones taught me to fly.


Jeans - Lee, linne - H&M, kofta - H&M, halsband - Topshop.

Fick inte träna idag, buhu. Men, aja, på måndag då jäklar! Jag är så himla träningssugen. Och när jag missar en träning känns det som att jag missat typ fem. Men träning är som mtt lyckopiller, jag blir deppig om jag inte tränar. Aja, jag ska kanske åka och simma imorrn istället.
Idag efter skolan åkte jag upp på stan med Julia och Elvira. Och jag köpte ett vitt och ett svart baslinne. Sen åkte jag och Julia hem till henne, som ni vet. Men, snart blir det mat. Och sen ska jag se High school musical 3!! Yeey!

Pussss.

Hemma hos Julia.

Hej. Sitter hemma hos Julia nu. Vi ska åka iväg och träna på Birgittaskolan. Trevligt!


Mörk bild på mig och Julia från Oasis. Visst är vi söta! Haha.


Puss, puss, puss.

Rubrik.

Hej. Jag har lite dålig fantasi så jag visste inte riktigt vad det skulle vara för rubrik, hehe. Idag var vi i alla fall min klass och 8C på Gustavsvik. Först så var vi tvugna att simma 150 meter vanligt och sen 50 meter på rygg. Och efter det fick vi vara en timma på äventyrsbadet. Härligt, nästan bara våra klasser där, så man har nästan hela äventyrsbadet för sig sjäv. Men det var i alla fall roligt, fast det är lite för kort tid. Ja, sen hade vi SO och engelska och sen sluta vi. Ikväll är det träning, men jag vet inte om jag ska gå. För min trampdyna ndanför tån, ni vet. jag funderar på att vila idag så att det blir helt bra och träna imorrn istället. För risken är att det blir värre om jag tränar ikväll. Men jag ska höra med mina föräldrar om vad dom tycker. Aja, här får ni dagens outfit.




Jeans - Lee, linnen - H&M, tröja - Monki, halsband - H&M och Ur&Penn

Jag hade på mig mitt andra nya halsband först. Men när jag tog ut det ur väskan efter attt vi hade badat så hade det gått sönder. Snacka om dålig kvalité. Första dagen jag använder det så går det sönder. Men jag kan nog laga det ändå, ge mig bara en tång.

Kramar.

Beautiful day.

Hej! Bra dag idag, eller dåligt att jag inte kunde vara med på dansen men annars bra. Efter skolan gick jag och Malin på stan men jag köpte långt ifrån allt jag ville ha, hehe. Men nu har det tillkommit en till sak på vill ha-listan. Ett par ljusa slitna jeans! Det finns ett par skitsnygga på Gina tricot. En rolig sak är att det också finns ett par där som heter Siri. Hihi. Ah, i alla fall, det här är vad jag köpte.


Ett underlack, ett överlack och två vanliga nagellack. Ett lila-rosa och ett lite mörkare lila. Alla från Depend, 25:- st. Färgerna är ännu finare i verkligheten.


Två halsband också. Båda för 79:- på rea från Ur&Penn.

Och nu på kvällen har jag och Julia varit och simmat, det var jätteskönt att motionera. Jag kan inte dansa eller träna handboll men jag kan i alla fall simma fast jag gjort mig i illa. Så det är bra! Men nu ska jag äta lite godis (onyttig, men det får man vara ibland) och så ska jag kolla på Desperate houswives. Kanske ska jag plugga lite till provet imorrn också, men jag tycker att jag kan det nu, så jag skiter nog i det, hehe.


Pussar!

Shoppingsugen.

Oj, helt plötsligt blev jag värsta shoppingsugen! Jag har varit så duktig och inte shoppat på länge så nu är det dags. Kanske skulle gå på stan med Malin imorrn. Men om inte hon följer med så går jag själv.

Detta vill jag ha och behöver (men jag har nog inte råd med allt, hehe):

- En massa silvriga halsband
- Under och överlack
- Lila nagellack
- Concealer
- En fin väska
- Ett armband från Lindex
- Strumpbyxor från Åhléns
- Stor grå tjocktröja

Jag tror det var allt. Jaa, jag får se vad jag köper imorrn, om jag köper nåt.

Puss!



Dance forever.

Gick till skolsyster idag. Och jaa, jag ska inte träna på några dagar, buhu! Men i alla fall efter dansen idag (jag kollade bara) så gick jag och Maja och kollade på svenska balettakademin som uppträde (har nyss kommit hem därifrån). Gud, vad bra det var! Snacka om att kunna dansa! Det är ju två örebroare som gått på Engelbrekt med också, en av dom gick i samma klass som min syrra på högstadiet, så det är lite roligt.
Ikväll blir det väl att plugga lite mer, men först ska jag äta. Ciao!


Jeans - Lee, linne - H&M, tröja - H&M, väska - second hand, halsband med rosett - H&M, halsbandskedjor - gamla.


Good night.

Jaa, det gick jättebra på träningen trots att jag hade ont i tån. Men jag knöt åt så hårt att det inte kändes, så jag kunde springa. Men när jag inte har skor på mig gör det ont att gå på stortån och tramdynan under. Aja, har i alla fall suttit och pluggat till spanska-provet som är på torsdag. Känner mig inte ett dugg nervös, det kommer nog gå bra. Men vi ska ha musik-prov också  men jag har inte pappren om vad det är prov på och vad man ska kunna och det är inte lika bra. Nu blir det väl att läsa FRIDA och sen sova.

Ciao!

Hallo!

Har varit hemma från skolan sen 14.30. Och jag har suttit och pluggat lite engelska och så har jag skrivit lite på deckaren. Och snart ska jag iväg och träna det ska bli roligt. Men det har hänt något jätte konstigt. Ni vet trampdynan nedanför stortån har svulnat upp och det känns konstigt när jag går och gör lite ont men jag vet inte vad som hänt. Fast jag ska träna i alla fall, hehe. Jag hoppas att det inte är något farligt, men det tror jag inte.


Oasis-biljetten!

Puss.


Tomorrow can wait for some other day to be.

Hej. Jag hur suttit och skrivit i ungefär 5 timmar. Inräknat lite pauser då det tog stopp. Men annars är jag jäkligt nöjd med mig själv. Fast nu har det tagit stopp igen och jag vet inte hur jag ska fortsätta. Men jag har inte så mycket kvar nu i alla fall.
Jaa, nu ska jag nog ta det lungt resten av kvällen. Det förtjänar jag. Ska nog kolla på Gossip girl! Because I love that!


Blair och Chuck, ment to be!

xoxo

Wake up, I've been waiting for you.

Hej! Nu är jag vaken. Idag efter frukosten blir det att sätta igång med min deckare. Måste verkligen komma igång med den. Och så har jag ju min familj till hjälp, hehe. Men japp, hejdå!

RSS 2.0